Horka11 kérdése:
Ismertek Bibi Barbara nevű jósnőt, itt reklámozzák v magát reklámozza!?
Figyelt kérdés
2019. aug. 2. 21:04
1/9 ******?! válasza:
Miért érdekel? Vak randikat szervezel neki?
2/9 anonim válasza:
A tudása érdekel, és tapasztalatok vele kapcsolatban.
3/9 anonim válasza:
Bibi Glocksberg ? :) jaha, azt ismerem, de az boszi, nem jósnő :)
4/9 A kérdező kommentje:
Igen az érdekel, higy milyen a tudása, valaki járt e nála stb
2019. aug. 2. 21:57
5/9 anonim válasza:
Igen, én 2 éve voltam nála, de nem Magyarországon volt.Nagyon durva, nem ismer lehetetlent, nem tudom, hogy egyről beszélünk e?
6/9 anonim válasza:
Vagy te reklámozod Őt? 2 hete Lénárt Évi volt a téma, mikor kinek van szüksége ?Te írtad a Lénárt Évi témát is? Inkább költenéd hasznosabb dologra a pénzed, mint ilyen baromságra, nagyon unatkozhatsz, vagy valami bajod van.
7/9 anonim válasza:
Nem ajánlom, mert nem ismer lehetetlent, egy barátnőm kereste fel néhány éve, hogy visszakapja a férjét, de vissza is kapta, ideig óráig, de mivel egy másik nő kötést rakatott rá, úgymond párbaj alakult ki a 2 jós között, mert egyik sem akarta beadni a derekát, a férj pedig olyan volt, mint egy zombi, majdnem belepusztult, végül a barátnőm könyörgött, hogy szedje le róla a kötést és hagyja békén, mert mindannyian nagyon szenvedtek.
8/9 anonim válasza:
Nemrégen hozott össze vele a sors, rendkívül tisztelem a segítőkészségét, pozitív gondolkodását és hitét abban, amit tesz. Nekem nem szerelmi kötést csinált, de segítségemre volt az életem minden területén és egyáltalán nem volt brutális, de mindent megtett, hogy segítsen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!