Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Opitz Barbinak miért ilyen...

Opitz Barbinak miért ilyen rossz a sminkje?

Figyelt kérdés
Nagyon kedvelem, de az erős rúzs nagyon nem áll jól neki. Smink nélkül ezerszer jobban néz ki. Érdekes, hogy nem veszi észre, hogy ez nem illik hozzá.

2019. júl. 25. 13:33
 1/5 anonim ***** válasza:
92%
Izlesek es pofonok... lehet hogy szerinted eros, de legalabb elvonja a figyelmet a hajarol.
2019. júl. 25. 13:37
 2/5 anonim ***** válasza:
91%
Ha csak a sminkje lenne rossz...Annyira ápolatlan az a lány.
2019. júl. 25. 14:22
 3/5 anonim ***** válasza:
92%
Nekem a haja tetszik, de nagyon telepi maca kinézetű szegény lány.
2019. júl. 25. 20:01
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Az egész csaj igénytelen. Gagyi kínais ruhák, ízléstelen smink, igénytelen körmök, általában 1-2 hiányzik is... Nem is értem, mit esznek rajta annyian. A hangja nem lenne rossz, de a megjelenésével tönkrevágja az egészet.
2019. júl. 25. 20:33
 5/5 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem szép sminkeket hord, szerintem nincs azzal baj, jól állnak neki szerintem. Meg szerintem jó a haja is , meg az öltözködése is. Tök ügyes, hogy mindig megtalálja a hozzáillő darabokat. :)
2019. aug. 11. 00:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!