Tennétek fel kérdéseket nekem jövőtökről?
kedvem szottyant jósolgatni egy kicsit.
mit szeretnél megtudni a jövődről? mikorról?
40 perc múlva, holnap, egy év múlva?
köszönöm!
Tegnapi 19:49-es vagyok. Tegnap lettem 20 éves (pontosan éjfél után 4 perccel), de igen, lány vagyok. Akkor kérdezgetnélek még :) Mert írtál arról, hogy a párom miatt fogok ott élni, ahol :) Jelenleg egyedül vagyok, és birizgál a téma, mert most eléggé csúnya körülmények között lett vége egy kapcsolatomnak, ami...hát eléggé furcsa volt.
A párom magyar lesz, vagy külföldi (úgy értem, hogy nem magyar)? Konkrétan nem az érdekel, hogy hogy néz ki, de az igen, hogy meg fog-e tudni bírkózni az "örültségemmel", és milyen tulajdonságai vannak, és hogy velem egykorú-e. Kíváncsi vagyok arra is, hogy folytatódni fog-e az a széria, hogy ő is olyan pasi-e, aki v.miért nem tetszik az embereknek, de nekem meg fog tetszeni (nekem eddig mindig ilyen pasik tetszettek meg, és amíg tartott a kapcsolatunk, nagyon jól kijöttünk egymással a közvélemény ellenére is).
Régóta foglalkozol jóslással? Én jósolni nem tudok, de a megérzéseim elég sokszor beigazolódnak. Néha van olyan időszak, hogy v.mire rászólok, hogy abból ez és ez fog következni (a végerdmény nem nyilvánvaló az elején), és tényleg úgy lesz.
Szia!
Ha még válaszolnál, meg köszönném.
Tegnap az az 10-én, jósoltattam kártyából egy felénk ismert jóssal.De tudni kell csak próbára mentem oda mert még soha nem vállalkoztam ilyenre.
Arra lennék kíváncsi ha válaszolnál, hogy amiket mondott be fog teljesedni?
Köszönöm
Én is kíváncsi lennék 1 dologra....
Mikor találom meg életem párját??
Köszi a választ!!!
Meddig leszek együtt a párommal?
Hüségese?
na na na??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!