Tennétek fel kérdéseket nekem jövőtökről?
Figyelt kérdés
kedvem szottyant jósolgatni egy kicsit.
mit szeretnél megtudni a jövődről? mikorról?
40 perc múlva, holnap, egy év múlva?
köszönöm!
2010. júl. 9. 14:52
101/128 A kérdező kommentje:
::)
öhm. 14 15?
--------------------------------
én mondtam, hogy nem állítom, hogy ezek beválnak, és onnantól kamu.
És én sem hiszek benne, csak ma volt róla szó a tv-ben, és feltettem egy ilyen kérdést.
2010. júl. 9. 16:55
102/128 A kérdező kommentje:
* onnantól NEM kamu.
hopsz =))
2010. júl. 9. 17:03
103/128 anonim válasza:
Munkát keresek! Mikor találok és milyen tipusú munka lesz?
104/128 A kérdező kommentje:
pont amikor nem kutatsz utána, akkor találod meg a tökéletes munkát. (tv, internet, plakát, újság...)
2010. júl. 9. 17:50
106/128 anonim válasza:
17:17-es vagyok! Az második kérdésemre nem válaszoltál az első meg nagyon sablon duma volt!Bárkit megkérdek, jóslás nélkül is mondhatta volna ezt! Kössz a semmit.............:P
108/128 anonim válasza:
Mi a legjobb a gyerekem+saját szempontomból? Ha megvárom, míg a férjem megteszi azt a lépést, hogy külön költözünk, vagy ha kilépek a házasságból?
36/nő
109/128 anonim válasza:
Lesz még gyerekem? Ha igen, fiú, lány vagy mindkettő, esetleg ikrek? És ha igen, a férjemtől lesz(nek)?
110/128 anonim válasza:
Idén külföldre ,vagy belföldre megyünk nyaralni a családommal ?
és ha külföldre,melyik országba ?
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!