Tennétek fel kérdéseket nekem jövőtökről?
kedvem szottyant jósolgatni egy kicsit.
mit szeretnél megtudni a jövődről? mikorról?
40 perc múlva, holnap, egy év múlva?
köszönöm!
Ott fogok élni, ahol a legjobban szeretnék, és azzal fogok foglalkozni, ami a legjobban érdekel?
Találd ki, milyen nemű vagyok, és hány éves. Akkor elhiszem, hogy be fog következni, amit jósolsz. Nem szívatlak, tényleg komolyan gondolom!
N/19
utolsó. nekem nem kell, hogy higgy nekem, én sem hiszek magamnak. Na mindegy.
Nem ott fogsz élni, ahol e legjobban szeretnéd, de szeretni fogod, és a párod miatt.
A foglalkozásodat eleinte nem fogod tökéletesnek tartani, de idővel megkedveled.
17.17 es. Bocs hogy nem válaszoltam rögtön, nem itt lógok egész nap.
36/n
az nem jó, ha vársz, hiszen akkor feszültségben telnek a napok, ami a gyereknek sem jó.
Elhamarkodott döntéseket sem szabad hozni, inkább tisztázzátok.
14l
Nyilván nem jóslás ez, hiszen biztosan tudod hova mentek.
Az első kép, ami beugrott, Horvát ország.
Szerintem kisfiú lesz.
A mostani férjedtől, méghozzá nem is olyan nagyon soká!
És még egyszer:
Nem állítom, hogy bármi valóságalapja legyen annak, amit írok. Persze beválhat.
Köszönöm a válaszokat! =)
Köszönöm a válaszod, még légyszi a 18.45-ös kérdésemet is válaszold meg! Egyben cserébe felajánlom Neked, hogy egy bármilyen kérdést tehetsz fel a jövődről, ha akarod, amire intuícióim szerint válaszolok!
36n
Már megválaszoltam =)
legutóbbi válasz utolsó sor.
Köszönöm, nem kérek cserébe semmit =)
a kérdésnek is örülök.:)
16.26 vagyok újra :) Jósnak tanulsz, vagy tényleg csak jókedvedből vágtál bele? :D
Egyébként habár tipikus, de tényleg egy ismerősöm pallérozgatja elmémet :D
ma 21:20!
Azt hiszem erre még én is tudom a választ!!! Bölcs nagyapámnak van két bölcs mondása... a többi mellett... de azok most nem vágnak ide...
1) Ne fuss vonat után, mert úgy is jön a következő... Még a végén azt is lekésed...
2) Válogathatsz a polcról, de az egyetlen ami újramelegítve is ugyanolyan jó, az a nagyanyád töltöttkáposztája... De semmi más...
Szóval vagy összajössz vele, vagy nem... az már nem lesz ugyanolyan jó, mint először volt... Előre is szép a világ!!!
Idén elengedik szerelmem,hogy velünk nyaralhasson?
Ł/15 ^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!