2/4 anonim válasza:
Megjósolta neki valaki,hogy mit mondjon!
3/4 anonim válasza:
Ha tényleg konkrétumokat mondott rólad amit sehonnan nem tudhat, akkor csak simán egy különleges képesség. Vannak akik tényleg képesek rá, de van sok kókler is.
4/4 anonim válasza:
Vannak olyan "jóslatok",amik szinte mindenkire igazak.Igaz,én ehez nem 3rtek,de ha nekem kéne jósolnom,először felszínes dolgokat mondanék,utána figyelve a "kliens"(nem tudom hogy nevezik) reakcióját.Ha úgy tűnik hirtelen izgatott lesz,akkor boncolnám egyre méllyebben a témát.Bár lehet hogy médium (amiben nem annyira hiszek de benne lehet a pakliban)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!