Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » S. O. S Lehet, hogy mindent...

S. O. S Lehet, hogy mindent tudott végig a barátom?

Figyelt kérdés

Van egy barátom aki mellettem lakik a panel házban. Ő 5 éve lakik ott én csak 2 éve. Jóban vagyunk nagyon, napi szinten látjuk egymást és közös programokat is szoktunk csinálni. Nem tudom mikor lettem belé szerelmes,lehet nem is vagyok az és nem ez a szerelem,de nagyon kötődöm hozzá,szeretem és azt tudom,hogy komolyabbak az érzéseim részemről lehetne több is én nem csak barátként tudnám őt elképzelni. Sőt,egyre inkább nehezebb így együtt lenni vele,mert kicsit olyan mintha folyton titkolnom kéne előtte valamit és hamis..nem igaz baràt vagyok. Nagyon szeretem őt. Viszont sosem adtam ennek jelét,nem mutattam ki,próbálom leplezni az érzéseimet és nem furán viselkedni. Néha zavarban vagyok előtte,de ettől függetlenül magamat adom és nem látni rajtam,hogy mit érzek gondolok vele kapcsolatban. Utoljára Hétfőn beszéltem vele úgy hogy elmentünk sütizni is és utána beszélgettünk pár órát. Aztán haza jöttünk és csak a bejárati ajtóm előtt kérdezte meg,(hirtelen éles váltás következett amikor ) hogy én amúgy nem akarok neki valamit elmondani? Kérdeztem,hogy miről beszél,nem értem. Mire azt kaptam válaszul,hogy már régóta sejti,látta rajtam ( hogy mit azt nem is mondta) majd beszélnünk KELL RÓLUNK,de nem most,mert ez hosszú máskor kell megejtenünk ezt. Amit még hozzátennék,hogy mindig elköszönéskor megölelt vagy megpuszilt. De most feltűnően messze állt tőlem és úgy beszélt ezután pedig kaptam egy "sziát" és elment. Pedig máskor azonnal magához ölel mond valami olyasmit,hogy jól érezte magát,jóéjt,vigyázzak magamra,reggel találkozunk,stb. Mindig vidám és végtelen kedves meg nagyon komoly is és annyira közel éreztem magamhoz. Korábban azt mondta nagyon fontos vagyok neki. Jól érezte magát velem mindig. De Hétfőn a nap végére úgy viselkedett velem mint egy idegennel. Megszólalni sem tudtam nagyon,mert zavarban voltam. Szerintem tudja,hogy mit érzek iránta. De nem tudom honnan sejtheti. Az is lehet,hogy tévedek? Már nagyon ideges vagyok. És az a baj,hogy csak holnap este jön haza. Kedd délután elment a tesójához pár napra aki az ország másik végén van és nem tudtunk találkozni. Facebookon meg ha beszélünk is akkor általános dolgokról,de mostanában semmit,meg úgy amúgy sem. Mert mindig láttjuk egymást és ha valami fontos van akkor azt telefonáláskor megtudnánk beszélni.

Szerintetek elutasít? Nagyon félek,hogy arról van szó amit sejtek. Nem tudom elképzelni sem,hogy mit gondolhat rólam vagy mi lesz ezután. Nem baj ha nem lehet köztünk semmi. Elfogadtam így is. Egyáltalán nem vagyok az esete szerintem. Csak a barát zónában maradok. Ez elég lesz nekem,de elveszíteni nem szeretném.

23/L 29/F

2018. febr. 8. 19:16
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
Hát,jó eséllyel nem akar járni veled sajnos.
2018. febr. 8. 19:27
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
Blabla-blablá-bláá Már a legelején megakart húzni, most meg már te is akarod, pont így akarta.. :D klasszikus
2018. febr. 8. 19:29
 3/18 anonim ***** válasza:
83%
Profi a srác, már most a küszöbén szűkölsz. Elismerésem.
2018. febr. 8. 19:38
 4/18 anonim ***** válasza:
23- évesen ennyire buta lányt egy 30 éves faszi úgy játszik ki ahogy akar :D NEM VAGY MÁR TINI ezeket a dolgokat alapból tudni kéne.
2018. febr. 8. 19:39
 5/18 anonim ***** válasza:

Eddig nem túl pozitív a kicsengése a dolognak, de egyenlőre még nem lehet tudni, bármi lehet, lehet hogy el fog utasítani, de lehet az van, amit a #2-es írt.

De hamarosan úgyis kiderül, hogy mi lesz.

2018. febr. 8. 19:40
 6/18 A kérdező kommentje:
Nekem még nem volt barátom sosem. Nincsenek ilyen téren tapasztalataim. De kihasználni nem fog. Ha elutasít akkor elutasít,eltudom majd fogadni azt is. Nem fogom magam megalázni és őt sem akarok kellemetlen helyzetbe hozni.
2018. febr. 8. 19:43
 7/18 A kérdező kommentje:
Csak szexre meg nem kell. Meg barátság extrákk sem kell. Semmi ilyesmi.
2018. febr. 8. 19:44
 8/18 anonim ***** válasza:
Dehogynem. Hisztifrászban vagy már most is, hogy hideg volt veled. Majd ha kivárta az ilyenkor szokásos tréningezési periódust, dob neked egy csontot (ír valami sejtelmes üzenetet), te ugrasz, aztán már meg is voltál neki. A nők pont azért manipulálhatók olyan jól, mert az érzelmeik vezérlik őket meg az aktuális ovulációs hormonok. Csak a megfelelő gombokat kell nyomni és minden összejön. Bocs.
2018. febr. 8. 20:01
 9/18 A kérdező kommentje:
Oké nincsen semmi baj. Nem kell bocsánatot kérni. Köszi a vàlaszt.
2018. febr. 8. 20:02
 10/18 anonim ***** válasza:

Én ugyan lány vagyok, de olvasás közben nekem teljesen más érzésem volt a dologgal kapcsolatban, mint az előttem szólóknak, bár előnyükre van, hogy férfiak.

Én személy szerint, nőként, sosem tudnék olyanokat mondani valakinek, hogy 'fontos nekem' vagy hogy 'nagyon jól érzem magam vele', megölelni vagy túl közel állni hozzá, kivéve, ha tényleg fontos nekem.

Viszont valószínűleg érzi, hogy te mást akarsz tőle, ezért mondta, hogy beszélnetek kell.

Ha valaki tud veled hideg is lenni, az nagyon nincs oda érted, az ember ezt érzi.

Most várd meg, amíg keres, és arra figyelj, hogy ne menj bele semmi olyanba, hogy 'neki most nincs ideje egy párkapcsolatra' vagy 'Még nem akar, de majd később lehet' stb, mert írtad, hogy nem akarsz csak szexet, de konnyen beleranthat ilyenbe, ha nem figyelsz.

Majd írd meg, hogy mit mondott, kíváncsi vagyok nagyon.

2018. febr. 8. 21:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!