Van egy barátnőm, akit én nagyon szeretek, ő a legjobb barátom, és mindent elmondok neki. Neten ismerkedtünk meg tavasszal, és azóta órákig lógunk a telefonon. Kicsit fáj, hogy másokkal is kezd ilyen jóban lenni. Nem furcsa ez?
Máskor is voltak már neki ilyen "hűdenagyöribarijai" mióta tart a barátságunk, de azok hamar lekoptak, kiredült, hogy csak kihasználták barátnőm. Most van egy csaj, akivel kezd nagyon jóban lenni, és ők ketten már nagyon rég barátok, csak valami kavarás miatt nem beszéltek. Most nagyon rosszul esik nekem ez, ma azt mondta barátnőm mikor rákérdeztem a másik csajjal való kapcsolatára, hogy "szeretné ha nagyon komoly lenne a barátságuk". Mit tegyek?
Hallottam már olyan opciót, hogy tegyem valahogy féltékennyé barátnőmet, szarjak rá, majd keres vagy próbáljak vele még jobba lenni. A baj az, hogy ha most otthagyom a p.csába, akkor még inkább megerősödik a barátsága azzal a másik csajjal.
Mit csináljak szerintetek? :S
Semmit se csinálj, hanem fogadd el, hogy más barátai is vannak rajtad kívül.
Ő nem a tulajdonod, hogy befolyásolhasd, hogy kivel legyen még jóban.
Szerintem meg ne féltékenykedj!
Egy embernek lehet több barátja is. Azzal meg, ha most átmész bunkóba, magadat ásod el a szemében. Egy őszinte barátságban valamit elérni csak őszinteséggel lehet, nem pedig h*lye trükkökkel meg "féltékennyél tevéssel".
Tudom, de mindent megbeszéltünk ezelőtt, most meg csak arról tud beszélni, hogy ő tuti milyen jót fog bulizni azzal a csajjal, meg hogy ő nagyon szereti...
És már nem beszélünk annyit, nem hív, nem keres engem.
Akkor hívd fel te. Nem is ismeritek személyesen egymást, az, hogy van másik barátja teljesen természetes. Te meg csak úgy megbántottad. Az mért baj, hogy nem csak veled foglalkozik?
Ne tedd féltékennyé, inkább örülj vele, hogy jól érzi magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!