S. O. S Lehet, hogy mindent tudott végig a barátom?
Van egy barátom aki mellettem lakik a panel házban. Ő 5 éve lakik ott én csak 2 éve. Jóban vagyunk nagyon, napi szinten látjuk egymást és közös programokat is szoktunk csinálni. Nem tudom mikor lettem belé szerelmes,lehet nem is vagyok az és nem ez a szerelem,de nagyon kötődöm hozzá,szeretem és azt tudom,hogy komolyabbak az érzéseim részemről lehetne több is én nem csak barátként tudnám őt elképzelni. Sőt,egyre inkább nehezebb így együtt lenni vele,mert kicsit olyan mintha folyton titkolnom kéne előtte valamit és hamis..nem igaz baràt vagyok. Nagyon szeretem őt. Viszont sosem adtam ennek jelét,nem mutattam ki,próbálom leplezni az érzéseimet és nem furán viselkedni. Néha zavarban vagyok előtte,de ettől függetlenül magamat adom és nem látni rajtam,hogy mit érzek gondolok vele kapcsolatban. Utoljára Hétfőn beszéltem vele úgy hogy elmentünk sütizni is és utána beszélgettünk pár órát. Aztán haza jöttünk és csak a bejárati ajtóm előtt kérdezte meg,(hirtelen éles váltás következett amikor ) hogy én amúgy nem akarok neki valamit elmondani? Kérdeztem,hogy miről beszél,nem értem. Mire azt kaptam válaszul,hogy már régóta sejti,látta rajtam ( hogy mit azt nem is mondta) majd beszélnünk KELL RÓLUNK,de nem most,mert ez hosszú máskor kell megejtenünk ezt. Amit még hozzátennék,hogy mindig elköszönéskor megölelt vagy megpuszilt. De most feltűnően messze állt tőlem és úgy beszélt ezután pedig kaptam egy "sziát" és elment. Pedig máskor azonnal magához ölel mond valami olyasmit,hogy jól érezte magát,jóéjt,vigyázzak magamra,reggel találkozunk,stb. Mindig vidám és végtelen kedves meg nagyon komoly is és annyira közel éreztem magamhoz. Korábban azt mondta nagyon fontos vagyok neki. Jól érezte magát velem mindig. De Hétfőn a nap végére úgy viselkedett velem mint egy idegennel. Megszólalni sem tudtam nagyon,mert zavarban voltam. Szerintem tudja,hogy mit érzek iránta. De nem tudom honnan sejtheti. Az is lehet,hogy tévedek? Már nagyon ideges vagyok. És az a baj,hogy csak holnap este jön haza. Kedd délután elment a tesójához pár napra aki az ország másik végén van és nem tudtunk találkozni. Facebookon meg ha beszélünk is akkor általános dolgokról,de mostanában semmit,meg úgy amúgy sem. Mert mindig láttjuk egymást és ha valami fontos van akkor azt telefonáláskor megtudnánk beszélni.
Szerintetek elutasít? Nagyon félek,hogy arról van szó amit sejtek. Nem tudom elképzelni sem,hogy mit gondolhat rólam vagy mi lesz ezután. Nem baj ha nem lehet köztünk semmi. Elfogadtam így is. Egyáltalán nem vagyok az esete szerintem. Csak a barát zónában maradok. Ez elég lesz nekem,de elveszíteni nem szeretném.
23/L 29/F
"Én személy szerint, nőként, sosem tudnék olyanokat mondani valakinek, hogy 'fontos nekem' vagy hogy 'nagyon jól érzem magam vele', megölelni vagy túl közel állni hozzá, kivéve, ha tényleg fontos nekem."
Attól még lehet ugyan olyan fontos neki, ez csak egy játék az ágyig, hisz valjuk be, erről szól minden.
Reggel olyan 7 órakor már itthon volt és felhívott,hogy haza jött. Megvolt a reggeli ébresztőm is. Aztán később beszéltünk,de csak pár percet,mert tegnap egy ideig elfoglalt voltam napközben. Megkérdeztem tőle,hogy mi olyan fontos amit szeretne velem beszélni? Akkor csak gyors megnyugtatott,hogy ne aggódjak már,nem fog semmi rosszat mondani stb. Szóval csak ennyit beszéltünk reggel kb. Meg ilyen alap dolgokat,hogy hogy érezte magát stb. Aztán este átjött hozzám olyan 10 óra magasságában és akkor beszéltünk végre. Igen, sejtette már,hogy szeretem és nem csak barátként tekintek rá. Most már azért jó hosszú ideje ismerjük egymást. Elmesélte,hogy az első nap óta tettszem neki és nagyon szimpatikusnak talált. Azért kezdett el velem barátkozni is,mert többet akar a későbbiekben. De volt neki egy barátnője,exe pontosabban akivel sokáig együtt volt és még nem sikerült neki teljesen lezárnia magában, elkerülhetetlen volt vele a találkozás is egy ideig és egyéb más tényezők miatt inkább nem akart párkapcsolatot. De szexkapcsolatra sem vágyott, azt is hozzátette,hogy velem sem akkor sem most nem szeretne ilyen rövid jellegű kalandot vagy szexkapcsolatot. Két éve ismerjük egymást. Most azt mondta,hogy már minden rendben van az életében,túl van az exén is,nem tartják a kapcsolatot (de ha így lenne az sem zavarna amúgy..ahogy beszélt róla..abból arra következtetek,hogy nincs miért aggódnom) voltak más gondjai is amikről mesélt,de most nem részletezem. Azt is bevallotta,hogy sokat segítettem neki,mert én vagyok az egyetlen nő nemű barátja és velem mindig máshogy tudott beszélni,könyebb volt előttem megnyílnia. A férfi barátai mások. Kb három négy hónapja vette észre,hogy én lehet máshogy érzek iránta. Azt mondta direkt hagyta figyelmen kívűl,mert nem volt biztos abban,hogy együtt kéne lennünk stb. De most már megváltozott a véleménye és nagyon szeretné ha elmennék vele jövő héten randizni. Jövő héten még valami meglepetésre is számíthatok,csak ennyit mondott. Tehát megbeszéltük,hogy akkor most megpróbáljuk együtt. Nagyon örülök neki. Meg így könnyebb már sokkal,hogy nem kell titkolnom semmit,de még szégyellnem sem kell az érzéseimet. Azt is mondta,hogy nagyon szeret engem és "áh ne hülyéskedj nekem nincsen zsánerem" "mindig más nők tetszenek meg" stb szóval az sem igaz,hogy nem vagyok az esete. Már most közeledett felém. Megsimogatta az arcomat,megölelt,de ő kérte,hogy lassan haladjunk majd,nem akar elhamarkodni semmit. Nem hiszem,hogy szexre utazna. Az elmondottak alapján inkább hülyeségnek tartja,hogy valakivel ilyen kalandokba bonyolódjon. Látszik már,hogy érettebb és nem a korosztályomba tartozik.
( Csók is megtörtént amúgy,mosolyogva ment el tőlem) Ma délután megyünk bicajozni,ha nem lesz eső és viszünk kaját is a parkba. Ő elment vásárolni. Én reggelit csinálok most aztán átjön majd hozzám. Na megyek :)
Majd valamikor megnézem ha esetleg valaki írt még vàlaszt..
Wááá ezaz csajszi :D
Na akkor minden szuper, sok boldogságot és ne felejtsetek el védekezni xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!