Kezdőoldal » Ezotéria » Jóslás » A maják igazat jósoltak?...

A maják igazat jósoltak? (2012. ) (Bővebben lennt)

Figyelt kérdés
Kíváncsi vagyok,ki mit gondol,a maják igazat jövendöltek,2012-ben világvége lesz?
2010. júl. 5. 18:49
1 2 3
 11/27 anonim válasza:
92%
azért elég nagy vesztesek lennénk, ha éppen akkor pusztul el ez a szerencsétlen föld, mikor mi élünk, nem? habár nekem van egy ezres sportmotorom, szóval nem olyan biztos, hogy megélem 2012-t...
2010. júl. 5. 22:56
 12/27 anonim válasza:
78%

A maják eddig tudtak számolni, ezért is gondolták hogy akkor lesz a világ vége.Gondoljatok csak bele hogy hány Milliárd éve is létezik ez a föld?És mennyi jégkorszak is volt?Hány meteorit csapódott be, és pusztítótta el a dínókat és még ki tudja milyen lényeket amikről nem is tudunk?Lehet hogy nem csak rajtunk múlik ez az egész, hogy milyen füstökkel és mérgező anyagokkal rohamozzuk meg az ózon réteget... és lehet hogy most is valamiféle természeti jelenség áldozatai leszünk mint évezredekkel ezelőtt?lehet hogy megint kihal az élet a földön mint régebben annyiszor, és újabb fejlett életek kelnek életre?

Mert semmi sem tart örökké... és az univerzumnak hol van vége?És az iz lehetetlen hogy csak mi földünkön van élet, pedig az univerzum óriási!Lehet hogy az idegeneknek mi vagyunk a gonoszak?És ők sem tunak rólunk?...

MOST VÁLASZOLJÁTOK MEG AZ ÖSSZES KÉRDÉST MAGATOKBAN!!SEMMIRE SINCS EGYENES VÁLASZ, MERT NEM MINDEN AZ EMBEREKTŐL FÜGG!!!

2010. júl. 6. 13:24
 13/27 Nemo kapitány (V.A.) ***** válasza:

A világvége és az időjárás szeszélye közt mi az összefüggés?

A Földön az Élet a jégkorszakokban, a hőségben, a kozmikus bombázások idején sem tűnt el nyomtalanul, de elfogadom, pl. egy "közeli" gammakitöréskor kicsöngetnek.

De egy másik galaxisban ezt sem vennék észre és pláne nincs köze a Világ egészéhez, és mivel hitem szerint minden jó kezekben van (szerencsére nem emberi kézben) én teljesen nyugodt vagyok.

A mai maják meg röhögnek rajtunk, nézz utána...

2010. júl. 6. 15:08
 14/27 anonim válasza:
de a maják naptára eleve nem is egyezik a mi naptárunkkal mert mi ugyebár 2010 éve számoljuk az időt , ők pedig régebb óta
2010. júl. 6. 20:54
 15/27 A kérdező kommentje:
igazad van utolsó!
2010. júl. 6. 21:29
 16/27 anonim válasza:
valami lesz de nem vilagvege ugyan mar. . .
2010. júl. 7. 13:08
 17/27 anonim ***** válasza:
MIND MEG FOGUNK DÖGLENIIIIIIIIII!!!GYÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!
2010. júl. 7. 14:35
 18/27 anonim válasza:
bármikor vége lehet a világnak..szóval senki nem tudja megmondani hogy mikor..meg a maják elég régen csinálták azt a naptárt..
2010. júl. 7. 18:26
 19/27 anonim ***** válasza:
fogadjunk, hogy nem fog történni semmi?
2010. júl. 8. 15:30
 20/27 anonim ***** válasza:

én csak 16 leszek! tragikus.

valaki találkozik velem aznap, hogy együtt végignézzük egy nyugágyból?

am. arra gondoltunk a barátaimmal, ha ugye az időszámítás mindenhol más, tehát lehet h valahol már aznap van, valahol meg nem, úgyhogy elkezdünk körberohanni a földön, és mire visszaérünk, addigra ott már elvonult. Remek terv, nemdebár?

2010. júl. 9. 14:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!