Szerintetek meg fog történni az amit 2012-re jósoltak?
Figyelt kérdés
2009. dec. 11. 13:03
1/16 anonim válasza:
Legyen már vége ennek a hülyeségnek könyörgöm!!!
Ki lát a jövőbe olyan biztonsággal, hogy ilyet ki merjen jelenteni?
Más a film és más a valóság!
2/16 anonim válasza:
NEM! a maya naptar atfordul es 0rol kezdodik elorol :)
4/16 anonim válasza:
Nem, és nem jósolt senki semmit, csak a sok tudatlan összef*ssa magát ettől az egésztől.
A maják naptára fog véget érni, ami újraindul. Annyi van esetleg benne, hogy a pólusok változnak. De egy szó sem esett világvégéről.
5/16 anonim válasza:
Án azt hallottam, hogy 2010-ben fog kiszáradni a föld. Látod? Ez is mutatja, hogy nem igaz. Csak unatkozik egy pár ember :)
Ráadásul kb. 1910-ben kitalálták hogy ez valamikor bekövetkezik, és találomra kiszúrták a 2012-es évet. Csakhogy ez most közeledik, minden hülye (már bocsánat) be van pánikolva. Pedig egy nagy marhaság az egész. :)
7/16 anonim válasza:
Mért történne meg? 2000-re is világvégét jósoltak és lett belőle valami?! N E M ! Sok értelmes már jó sorában nem tudja miket beszél,de komolyan! :S
8/16 anonim válasza:
Néha a fejemet tudom verni a falba az emberek HÜLYESÉGÉTŐL.
9/16 anonim válasza:
valószínűleg nem, pedig jó lenne....
10/16 anonim válasza:
Azt jósolták az mszp nem lesz addigra már kormnáyon! Na ez sztem biztos megvalósul!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!