Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Szerintetek meg fog történni...

Szerintetek meg fog történni az amit 2012-re jósoltak?

Figyelt kérdés
2009. dec. 11. 13:03
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
de igen, meg fog történni! tuti, h Londonban lesz az olimpia, nem is kétséges!
2009. dec. 11. 15:07
 12/16 anonim ***** válasza:
Mikor fogják már fel végre az ide látogatók, hogy mielőtt kiírunk egy kérdést, meg kell nézni, nem írta-e már ki előttünk valaki...?
2009. dec. 11. 15:12
 13/16 anonim ***** válasza:

15:12

Igazad van!!!

De azt is fogják már fel egyesek,hogy a hite miatt nem kéne senkit lehülyézni! Mindenki abban hisz,amiben akar. Ennyi erővel én is mondhatnám,hogy hülye keresztények..mertén nem vagyok az. De nem szokásom,mert tiszteletben tartom, ki miben hisz. Aki ezt hülyeségnek tartja, ne válaszoljon. Van az oldalon még elég kérdés,amire válaszolhattok.

2009. dec. 11. 17:46
 14/16 anonim válasza:
csak újraindul,...mint a mi naptárunkban 6évente a az év napjai ugyanarra a napra esnek
2010. jan. 30. 18:55
 15/16 anonim válasza:
mármint a maja naptár indul újra
2010. jan. 30. 18:56
 16/16 anonim válasza:
Szerintem csak annyi hogy nagyobb és erősebb intenzitással, fognak a földre hatni a természeti csapások. Ebben benne lehet a megforduló éghajlati viszonyok, nyáron havazni stb... Mivel már most érezhető hogy össze-vissza vannak az időjárások. De nem lesz világvége az biztos...
2010. márc. 7. 09:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!