Itt a Harmadik Világháború?
Nostradamus megjósolta, hogy a harmadik világégés előtt, egy üstökös fog feltünni, és milyen hírt olvastam?
John Mason, a brit asztronómiai intézet professzora a lapnak úgy nyilatkozott, a következő napokban az Egyesült Királyság nagy részéről látható lesz a C/2009 R1 számú üstökös. Igaz, nem minden éjszaka figyelhető meg szabad szemmel, de egy távcső segítségével bárki felfedezheti az égen a zöld színben ragyogó égitestet.
A szakember kiemelte, június 22-én éjszaka szabad szemmel is láthatják majd a britek az üstököst, amely a jelenlegi adatok szerint július 2-án 60 millió kilométerre közelíti meg a Napot. "Soha többet nem láthatjuk a Földről ezt az üstököst, úgyhogy érdemes rászánni egy éjszakát. Azt is mondhatnám, hogy soha vissza nem térő alkalom" - tette hozzá John Mason.
Az ausztrál Robert McNaugh amatőr üstökösvadász 2009 szeptember 9-én fedezte fel ezt a Nap körül keringő égitestet, amely a napokban mintegy 170 millió kilométerre közelíti meg a Földet. Ez a távolság azonban még mindig nagyobb, mint 1 CsE, azaz a Föld Naptól mért közepes távolsága, vagyis közel 150 millió kilométer.
Nostradamus nem jósolt dátumokat. rettentően kifinomult szimbólumokat használt az időpontok megadására. Ezeket próbálják fejtegetni.
Egyébként Vanga figyelemre méltó látó volt. Érdekes módon halála után derült k hogy nem nőtt be a kutacsa sem. Rá érdemes figyelni.
"urániumgázt(nemtom van-e ilyen) fecskendeztek a vízbe, ami bekerült a fákba, és novemberben, a már lehullt lombkoronában annyi uránium gyűlik össze, hogy amikor megpróbálják elégetni a leveleket, az atombombaként felrobban."
Ez érdekes.
őszintén??
ezt akérdést te is meg tudod válaszolni
"itt a 3. vh" hát én kinézek az ablakon de itt még nincs semmilyen 3. vh
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!