Kitört a harmadik világháború oszáma bin láden halálával?
ömmm...
kitört? Én nem láttam, hogy kitört volna. Bár még soha nem éltem át háborút hál istennek, azért remélem észrevenném.
Igen kitört.
Oszama szelleme leszáll a földre és atombombát fog fingani minden NATO tagállamra!
Miről beszélsz???Az amerikai csapatok haza akarnak menni Afganisztánból.Ezért most hír,hogy megölték.Lehet tapsolni és hazamanni,befejezni a megszállást.
Bin Ladent nem most ölték meg,hanem még 2002-ben.
Ha most ölték volna meg,akkor szerinted mért maradt el a felháborodás és a megtorlás?
2001.12.13-án halt meg először Bin Laden. Az idei volt a kilencedik elhalálozása, ami képet feltettek róla, amin holtan szerepel az már 2009-ben bejárta a világot.
Ez csak arra jó, hogy vissza jöhessenek Afgiból, mert rengeteg pénzt és energiát emészt ez a 10 éves megszállás.
Szerintem Bin Laden él és virul vagy régen meghalt, de tökmindegy mert lesz aki a helyére áll. Az Al Qaida meg amúgy is egy világméretű szervezet, ott találnak maguknak vezetőt ahol akarnak. Ők is olyanok, mint bármely más hatalom, csak a bábokat mutogatják, amig az igazi gonoszak tevékenykednek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!