Kezdőoldal » Ezotéria » Jóslás » Hogy lehet hogy mindkettőnknek...

Hogy lehet hogy mindkettőnknek ez jott ki? Megijeszt

Figyelt kérdés

Sziasztok.Az a helyzet hogy a barátommal 2 eve jarunk es kezdetben minden nagyon jo volt de az elmult idoben sokat veszekedtunk amiert vegul a baratom szakitani akart.. mert mar az erzesekben is elbizonytalanodtunk. de vegul rajottunk hogy nem tudnank szakítani es uj eselyt adtunk magunknak hogy helyrehozzuk.Viszont amikor hadilábon álltunk akkor egyik barátnőm o hobbiból jósol tarot kartyabol-olyan lapokat huztam ki véletlenszerűen es tett le kerdesekre amik felvazoltak a jelen helyzetet.es amikor a jövőről kerdeztem az jott ki hogy halalra van ítélve a kapcsolat es ha kilépek var egy igeretesebb szerelem.en nem nagyon hiszek ezekbe de a baratom is elment a tudtomon kivul(egyik haverjanak az anyukája) foglalkozik joslassal hasonlóan kártyákkal josol,de a baratom eleve az életéről is kérdezett mert amikor osszevoltunk veszve nem csak bennünk a karriert tekintve is bizonytalan volt.(mondjuk en haragudtam hogy ezert o elment es fizetett egy josnonek..) mondta hogy regen egyik ismerősének is tok valosat megjosolt a no,olyan infokat mondott amit nem tudhatott.A lenyeg hogy a jósnő szinte uzyanazokat mondta a barátomnak hogy halalra van ítélve a kapcsolatunk meg meglehet próbálni mert nem tudni hogy alakul de ot nem viszi elobbre,es hogy körülöttem lat mas férfit.

en nem hiszek alapjáraton az ilyenekbe..ja es. bnom meg ez a jósnő nem ismerik egymast tok független az egesz..es ez megijeszt..megis hogy lehet ez?..

21l

2018. júl. 12. 08:48
 1/2 anonim ***** válasza:
37%
Én is jósolok neked valamit:a kapcsolatotok nem lesz halálra ítélve.Így jobb?És lehet hogy az a nőnek az a jóslása csak puszta váletlen volt.
2018. júl. 12. 11:22
 2/2 anonim ***** válasza:
Vagy mindketten valódi jósok, vagy csak fantáziád van, jó sok.
2018. júl. 14. 04:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!