Szerelmi kötés házilag?
Szerelmi kötést szeretnék,vagyis inkább azt,hogy az illető adjon jelet magáról,felhívjon stb...
Tud valaki ilyet?
A jósnő azt mondta,hogy elég erős a szál közöttünk,szerinte nem kell kötés.De én megpróbálnám!
Segítene valaki?
Hülyeség az egész
nem is nagyon értettem...
Badarság
Kedves Aggódó Szerelmes!
Bemásolok neked ide egy bejegyzést, szerintem mindig ez legyen a szemed előtt. Arra kérlek, h ezt szó szerint hidd el és ez nektek is szól emberek! Az élelmes önjelölt csillagjósok, gyógyítók kihasználják a nyomort, amiből ők meggazdagodnak. Hiszékenyek- hozzátok a pénzt, ígérek nektek is. Hajrá!
Itt az ígért beírás:
"A szerelmi kötés beleavatkozás a másik ember szabad akaratába! Ha csináltatsz is, soha nem fog szeretni igazán, csak melletted lesz, de lehet, hogy közben a lelke mélyén gyűlöl, csak nem tud szabdulni a kötés miatt.
És a másikat a háta mögött megkötni, mint egy kutyát, vagy egy kis házikedvencet, mert a nő éppen nem bír a birtoklási vágyával, szerintem ez egyszerűen undorító. "
Hidd el. hogy ez igaz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!