Kezdőoldal » Ezotéria » Jóslás » Miféle megérzés ez?

Miféle megérzés ez?

Figyelt kérdés
Sokszor volt már olyan hogy olvastam itthon, telefonoztam stb., aztán egyszer csak felvillant bennem hogy jön anya. Rá 30másodpercel már hallottam a garázskapu nyitódását és megjött(nem tudtam előre hogy hánykor fog végezni). Meg ma volt hogy hetes voltam suliba, a másik hetes már kint volt a táblánál én pedig random kimentem mert értztem hogy be fog jönni a tanár. 2másodpercel később bejött a tanár, a másik hetes meg kérdőn nézett rám hogy honnan tudtam. Szerintetek?
2018. febr. 27. 21:00
 1/5 Saku14 ***** válasza:
63%
Vlm is szokott lenni , azthiszem telepatia
2018. febr. 27. 21:21
 2/5 anonim ***** válasza:
17%
A barátomnak is ilyen megérzése(i) van(nak), és ő rákos. Lehet, hogy te is rákos lettél?
2018. febr. 27. 21:42
 3/5 A kérdező kommentje:
Utolsó nem hiszem hogy annyira köthető lenne a rákhoz egy másik embernél. Minden estre köszi a válaszokat :D
2018. febr. 27. 21:49
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Mindennek van egyfajta rezgése, egyszerűen megérezted az adott személy rezgését a térben, hogy épp mikor fog belépni az ajtón.

Ez egyfajta aura és más egyéb érzékelése, ebben semmi meglepő sincs.

2018. febr. 27. 21:57
 5/5 anonim válasza:

Az ilyen dolgokhoz nem kell egyből különböző természetfeletti furmányosságokat kötni. Matematikailag nagy esély van rá, hogy ilyen minden nap bekövetkezhet. Gondoljuk csak el mennyi mindenre gondolsz egy nap. Ha nem jön be, nincs belőle semmi, nem fogsz azon töprengeni hogy "jaj hirtelen eszembejutott a fél család, a rokonság a barátok aztán éppen pont nem keresett fel, hívott, írt stb. nekem"

NA DE ha akár csak 1x is bejön, egyből úgy érzed hogy ez valamiféle természetfeletti.

Hidd el nem az:)

2018. márc. 3. 12:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!