Ez miért lehetett? Hogyan lehetne megfejteni mindezt?
Elkezdtem a hobbimat és pár perc után hatalmas nagy gyengeség, kis mellkasi fájdalom a jobb oldalamon, aggodalom és rossz megérzés fogott el. Érzem, hogy valaki hozzám közelivel vagy velem lesz valami nagyon rossz nemsokára! Tegnap reggel, még a krumplitisztítás előtt megéreztem, hogy el fogom vágni az ujjamat és úgy is lett, pedig nem paráztam rá.
Néha szoktak megérzéseim lenni, ezek nagy része be is igazolódott, de olyan eddig nem volt, hogy egy ennyire rossz érzés fogott volna el gyengeséggel, ráadásul fizikai fájdalommal. Annyira gyengének érzem magamat és tehetetlennek, pedig tudom, hogy egyáltalán nem lenne szabad!
Még mielőtt valaki mondaná azt, hogy influenza szezon van és beteg lehetek, annak mondom, hogy egészségesnek érzem magamat!
Válassz kisebb fizikai megterhelésű hobbit.
Amíg nem írod meg, mi az a hobbi, ami gyakorlása fizikai fájdalmat okozott, miből gondolod, hogy mi bármivel összekapcsolni képesek vagyunk?
Ujjad elvágása a krumpli-tisztítás baleseti lehetősége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!