Szellem lehetett, valaki tud segíteni megfejteni? ( Bővebben lent )
Van egy rövid szöveg részletem angolul egy interjúból. Az a helyzet, hogy nagyjából letudtam fordítani magamnak,de nem egyértelmű,hogy ki és mit látott pontosan. Ezért kéne segítség és érdekelne a véleményetek is arról, hogy mi lehetett ez.
Amúgy az illető aki beszámolt erről egy háborús filmben szerepelt és katonát játszott, ezért meglátogatta a valódi csatatereket.
Itt a részlet:
“I was next to someone, they woke up and asked me a question and when I answered they screamed and said they had seen me sat up on edge of my bed but when I spoke they saw I was lying down next to them. They looked back and the figure turned round and half its face was missing and it was in a First World War uniform. It was a clear image then dissolved into light. I believe in energy and carrying things around but I’m not sure.
Szerintetek lehet, hogy ''ráragadt'' valaki?
Előre is köszi a válaszokat!
Ha filmben láttad, szellem volt!
A forgatókönyv írójának szellem(esség)e!
VaTa94!
Amit az angolról írtál elég érdekes, bár igaz, hogy ez nem az ezotéria kérdéskörbe tartozik. :D Nekem is feltűnt, hogy valami nem stimmel,mármint az angollal,ami azért érdekes, mert egy olyan valaki mondta el ezt, akinek anyanyelve a brit. Ehhez képest viszont totál zagyva. Én is ugyan arra jutottam mint te különben és ugyan azok a kérdéseim is. :) Ezek szerint nagyjából jó a megfejtésem. Az viszont nem tiszta, hogy ki látta a szellemet. Ijesztő lehetett amúgy...
Köszönöm az értelmes választ! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!