Ez véletlen lehetett, szerintem nem!?
Szóval gyakorlaton voltunk, az első két eset még télen történt, mikor reggel sötét volt. Én értem be legelsőnek, kapcsolom föl a villanyt, és szétrobbant a körte. Szóltunk, megcsinálták. Rá pár napra, már javában dolgozunk, és egyszer csak szintén szétrobbant a körte. Azt mondták, hogy biztos rossz az egész sorozat, azért robbannak szét. Aztán a múlt héten, dolgozunk és leesett az egyik falitányér a falról, rá a munkáinkra. Csoda, hogy egyik sem tört szét.
Szellem lehet a tanműhelyben?
Tudom a múltját, az egész gyártörténetet meg kellett tanulnunk, történtek halálesetek a gyárban. az egyik elég durva is volt.
Hát a tanműhely olyan, hogy asztalok vannak benne ahol dolgozunk, és a terem egyik részébe ki vannak állítva a felettünk járóké meg a mi munkánk. Meg majd az alattunk járóké is ki lesz, ha odáig jutnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!