A jósnő azt mondta 2020-ig bekövetkezik a lehűlés, sötétség islesz, egy kereszt fog világítani az égbolton és a sátán egyesével fogja szólintgatni az embereket, ezt csak a jók élik túl, hogyan készüljünk fel erre?
Ez a jós kért pénzt? Persze esélyesebbnek érzem, hogy ez egy troll kérdés de azért válaszolok, mert örülök ha örömet szerzek. ;)
Nem tudom ezt ki jósolta de egy nagyon nagyon régi tekercsben az vagyon írva, hogy a következő 4000 év a sötétség ciklusában fog telni. Jómagam viszont nem hiszek a jövőben, a jövő csak a fejünkben létezik pont ahogy a múlt is. Persze ezek az elmében léteznek csak de ennek hatására cselekszünk, hiszünk, gondolkodunk, reagálunk. "A jelenbe bele sem gondolva." Szóval azért nem igaz ez a jóslat mert az ellenkezőjében hiszek és így azt fogom támogatni minden síkon. Javaslom ezt másoknak is.
"a sátán egyesével fogja szólintgatni az embereket, ezt csak a jók"
Akkor egyesével eltart ez egy darabig majd:
- Kiss Béla!
- Jelen!
- Ide hozzám, ütött az óra!
- Jaj, de ne kelljen már...
- De!
- De én nem akarok!
- De muszáj!
- De nem megyek, kezdődik a Barátok Közt, nem érek rá.
- Vége az életének, nem érti? Kiss, nem érek rá itt magával vacakolni!
- Jó, de inkább holnap...
- Nincs holnap! Világ vége van, most és kész, nem nyitok vitát!
- Na de én jó vagyok, nekem nem kell mennem.
- Van valami papírja erről?
- Hogyne, hogyne, csak hová tettem...Tavaly adtam vért, én jó ember vagyok, a fene egye meg hol is van..
...
- John Smith!
- What? What do you want? What a hell?
...
- Jevgenyij Gyeprefos!
...
- Jürgen Dreckhauser!
...
- Lumumba Gnombo!
...
És ezt hét milliárdszor végigvitatkozni. Úgyhogy ráérünk bőven.
A lehűlés sokkal hamarabb bekövetkezik, szilveszterre a békák -10°C-t jósolnak.
A sötétség még hamarabb eljő, most du 2 őra elmúlt, 16:07-kor nyugszik le a Nap.
A déli féltekén máris világít kereszt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!