Néha, nem rendeszeres időközönként van olyan, hogy lecsukom a szemem egy pillanatra és bevillan egy kép. Aztán egy idő után, amikor nem foglalkozok vele megyek valahová, akkor bekövetkezik, amit láttam. (? )
Tudom, hogy butaságnak hangzik, de néha van ilyen velem és nem értem, hogy történhet meg. És amikor megtörténik, amit láttam, biztos vagyok benne, hogy láttam, mert akkor pontosan emlékszem arra is, hogy mikor látam azt a képet. Remélem érthető volt, amit írtam. Ha valakivel történik még ilyen vagy tudja, hogy mitől lehet ez, akkor kérem írjon. Csak normális válaszokat szeretnék!
16/L
BUT4 ne legyél már bunkó -.- ez tök izgalmas és érdekes, és nem maga találta ki, hanem csakúgy látja, ember szövegértés. :D és még csak nem is dicsekszik, hanem segítséget kér. szal szerintem te csak KUSS...
Nos, mint már mondtam ez nagyon érdekes. :D nem tudom mitől lehet, nem tapasztaltam még senkinél se hasonlót, de egyik ismerősöm megálmodta az álom tengerpartját és teljesen pontosan olyan helyre mentek a nyáron! Ez mondjuk álom, de teljesen hasonló, mint a te eseted. Lehet, hogy a te hangulatod és állapotodtól is függ. Mennyire vagy nyugodt, izgatott, stb. Mindenesetre ne hagyd figyelmen kívül, ha ilyet látsz, még sokat segíthet az életben! :D
Igen ez tényleg érdekes. Velem is történt. Nem lesz semmi( nem lesz belőled jós)...pl ma is történt velem. Egyik barátom felelt töriből és valahogy megéreztem hogy miután leül én hátra nézek azt fogja mondani hogy Arnold Schwarzenegger és hülyén fog nézni...és tényleg bekövetkezett. De volt 2 napja is ilyen (haza fele mentem suliból). Beugrott egy kép hogy a köznél 3 nő cigizik...és tényleg:)
13/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!