Kezdőoldal » Ezotéria » Jóslás » Néha, nem rendeszeres időközön...

Néha, nem rendeszeres időközönként van olyan, hogy lecsukom a szemem egy pillanatra és bevillan egy kép. Aztán egy idő után, amikor nem foglalkozok vele megyek valahová, akkor bekövetkezik, amit láttam. (? )

Figyelt kérdés

Tudom, hogy butaságnak hangzik, de néha van ilyen velem és nem értem, hogy történhet meg. És amikor megtörténik, amit láttam, biztos vagyok benne, hogy láttam, mert akkor pontosan emlékszem arra is, hogy mikor látam azt a képet. Remélem érthető volt, amit írtam. Ha valakivel történik még ilyen vagy tudja, hogy mitől lehet ez, akkor kérem írjon. Csak normális válaszokat szeretnék!

16/L

2011. jan. 9. 17:20
1 2
 11/11 anonim válasza:

Ilyen előfordult, már velem is, de csak amikor alszok.

Nemrég olyan szituációba kerültem, hogy 10 percen belül legalább 4-szer volt olyan érzésem, hogy már láttam azt a helyzetet.

A legeslegelső még fura volt, de mostmár kezdem megszokni.

Majd idővel te is megszokod.

2011. febr. 3. 20:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!