Kezdőoldal » Ezotéria » Jóslás » Szerinted mennyire lehet...

Szerinted mennyire lehet hinni a tűvel cérnán való gyerek jóslásban?

Figyelt kérdés
Édesanyámnak sorban kimutatja még mindig a gyerekit,még a meg nem születetteket is. Testvéreimnek is mindig ugyanazt mutatja,tehát stimmel, nekem viszont össze vissza ,mindig mást. Van hogy elindul lánynak,aztán hirtelen átmegy fiúba.
2010. jún. 2. 12:58
1 2
 11/12 anonim válasza:

Előző vagyok =) igen mindíg egy fiút mutatott, nemtudom unokatesómnak se lehetett megcsinálni foggalmam sincs miért.

Sajnos nemtudtam megcsinálni mert rezgett a kezem, kipróbáltad?

2010. jún. 17. 23:35
 12/12 anonim válasza:

Tudom, már 3 éves kérdés, de azért leírom tapasztalataimat én is, hátha erre tévesd még más is... :)

Én sem hinnék ebben, ha nem jött volna be sokaknak a környezetemben... anyukámnak is csak egy lányt mutatott és tessék, egyke vagyok... és még sorolhatnám, hány nőnek megcsináltuk, akiknek tényleg úgy volt, idegeneken is kipróbáltam, akik csak néztek, hogy honnan tudom... :)

Viszont a másik dolog az, hogy elvileg a halott gyermekeket is kimutatja, mert mamámnál pl úgy volt, hogy 5 gyermeket mutatott, sorrendben 2 fiút és 3 lányt, aztán szült is 2 fiút, ikreket, de halva, vagy meghaltak pár naposan... aztán jött a 3 lány... most ezen lehetne vitatkozni, mert az a baj, nem tudom pontosan, mivel, ha halva születtek, akkor a holt gyermeket is mutatja, viszont ha pár naposan haltak meg, akkor még élve jöttek világra, így élőként jelezte őket a tű..

Viszont! Keresztanyámnak mutatott egy lányt, egy fiút, és még egy kislányt... az első két gyerek bejött, harmadjára is teherbe esett, viszont sajnos el kellett, hogy vetesse.. így gondolom az a picurka baba lehetett a 3. gyermek... Ja, és ugyanezt mutatta ki keresztapámnál is, szóval férfiakon is kipróbálható... :)

Nekem 4 gyermeket mutat, 3:1 arányban, és akárki megcsinálja, mindig ugyanazt mutatja... Kíváncsi leszek... :)

Még annyi, hogy nekem úgy mutatták, hogy nyitott tenyérnél kell, tökmindegy, melyik kezed az.. és az első és második (bütyök és mutató) ujjad között kell 3x le-fel mozgatni, aztán pedig a tenyered fölé helyezni, hogy ingázzon, mindaddig ugye, míg meg nem áll egyszer...

Az én környezetemben még nem mutatott tévedést, így még nem tudok kételkedni ebben...

a gyűrűs dolog pedig elvileg a pohárral(fél pohár vízzel) való koccanással azt mutatja, hány évesen találod meg az igazit, vagy, hogy hány évesen mész férjhez... nem azt, hogy hány évesen szülsz... legalább is nekem így mondták... csak az abaj, hogy sokan másképp használják, és másat mondanak.. ki-ki a maga módján.. :)

20L

2013. okt. 8. 18:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!