Kezdőoldal » Ezotéria » Jóslás » Szerinted mennyire lehet...

Szerinted mennyire lehet hinni a tűvel cérnán való gyerek jóslásban?

Figyelt kérdés
Édesanyámnak sorban kimutatja még mindig a gyerekit,még a meg nem születetteket is. Testvéreimnek is mindig ugyanazt mutatja,tehát stimmel, nekem viszont össze vissza ,mindig mást. Van hogy elindul lánynak,aztán hirtelen átmegy fiúba.
2010. jún. 2. 12:58
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Sok mindenben hiszek, de ebben kételkedem.
2010. jún. 2. 13:05
 2/12 A kérdező kommentje:
egy időben hittem benne azért,mert nálunk mindenkinél pontos, de így hogy nálam össze vissza mindig más, így már nem hiszek benne én sem. Te hiszel a tenyér jóslásban?
2010. jún. 2. 13:07
 3/12 anonim ***** válasza:

Hogy van ez a tűvel és cérnával való jóslás????

Nagyon érdekel!!!

22/L

2010. jún. 2. 13:26
 4/12 A kérdező kommentje:

ráfűzöl egy tűt a cérnára, ökölbe kell szorítani a kezed és fölötte mozgatni fel-le háromszor,de ne érjen hozzá a kezedhez. Ha körbe megy lány,ha egyenesen fiú,ha megállt ,kezd újra és addig kell csinálni amíg a végén már hiába mozgatod fel és le, nem indul el egyik irányba sem. Ha nincs tű, akkor gyűrűvel is lehet.

remélem értehőten írtam le:)

2010. jún. 2. 13:33
 5/12 anonim ***** válasza:
De mi fölött?A hasam fölött?És aki nem terhes?
2010. jún. 2. 18:54
 6/12 A kérdező kommentje:
hát ha a kezed kell ökölbe szorítani,akkor értelem szerű,hogy a kezed fölött kell!
2010. jún. 2. 18:58
 7/12 anonim válasza:

Nekem nyitott tenyérnél csinálták, cérnára arany gyűrűt kell tenni.

Nekem bejött.

2010. jún. 10. 22:43
 8/12 A kérdező kommentje:

nekem mást mutat ha tűt, és mást, ha gyűrűt teszek a cérnára:) de mondjuk nekem akkor is eltér általában,ha tűt teszek rá,mert van mikor 2fiút,2lányt mutatott,mostanában pedig 3 lányt. SZóval,akkor csak nekem nem stimmel az eddig kérdezett emberek közül.Bár nyitott tenyérrel még nem próbáltam,de ez talán nem is számít,hogy hogy tartjuk a kezet, lényeg, hogy a kézfej fölött kell mozgatni a tűt. de azt is van,aki 3-szor,van aki 4-szer mozgatja :)

jun.02 18:54! Sikerült megcsinálnod?

2010. jún. 10. 23:30
 9/12 anonim válasza:
Ezt énis megcsináltam..és érthetően írtad le :D...nekem 1 fiú =) a pohárral ugyan ezt meglehet csinálni ...amennyiszer koppan annyi évesen szülöd...csak nemozogjon a kezed...asziszem érthetően írtam le =)
2010. jún. 15. 15:12
 10/12 A kérdező kommentje:

és mindig 1 fiút mutat? csak nálam nem tudja eldönteni? :D

na és a pohár alapján hány évesen fogod szülni?:)

2010. jún. 15. 15:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!