Szerinted mennyire lehet hinni a tűvel cérnán való gyerek jóslásban?
Hogy van ez a tűvel és cérnával való jóslás????
Nagyon érdekel!!!
22/L
ráfűzöl egy tűt a cérnára, ökölbe kell szorítani a kezed és fölötte mozgatni fel-le háromszor,de ne érjen hozzá a kezedhez. Ha körbe megy lány,ha egyenesen fiú,ha megállt ,kezd újra és addig kell csinálni amíg a végén már hiába mozgatod fel és le, nem indul el egyik irányba sem. Ha nincs tű, akkor gyűrűvel is lehet.
remélem értehőten írtam le:)
Nekem nyitott tenyérnél csinálták, cérnára arany gyűrűt kell tenni.
Nekem bejött.
nekem mást mutat ha tűt, és mást, ha gyűrűt teszek a cérnára:) de mondjuk nekem akkor is eltér általában,ha tűt teszek rá,mert van mikor 2fiút,2lányt mutatott,mostanában pedig 3 lányt. SZóval,akkor csak nekem nem stimmel az eddig kérdezett emberek közül.Bár nyitott tenyérrel még nem próbáltam,de ez talán nem is számít,hogy hogy tartjuk a kezet, lényeg, hogy a kézfej fölött kell mozgatni a tűt. de azt is van,aki 3-szor,van aki 4-szer mozgatja :)
jun.02 18:54! Sikerült megcsinálnod?
és mindig 1 fiút mutat? csak nálam nem tudja eldönteni? :D
na és a pohár alapján hány évesen fogod szülni?:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!