Kezdőoldal » Ezotéria » Jóslás » Nem világos nekem hogy miért...

Nem világos nekem hogy miért történnek ezek a dolgok?

Figyelt kérdés

Valami pl. tök véletlenül eszembe jut, és 2 nap múlva kiderül hogy igaz...

Meg sokszor találkozok egy bizonyos háromjegyű számmal. Úgy érzem valamit üzenni akarnak felülről csak nem látom át egészen hogy mit. Valaki segítene aki ért a fekete mágiához?

2017. nov. 18. 09:44
 1/3 anonim válasza:

Ez már a Fekete mágia hatásköre? Bocsáss meg olyan céltudatosan írtad azt hogy (Fekete mágia) hogy meg kellett kérdezzem :)

Ha érzed magadban hogy üzenni szeretne *valaki odafentről vagy *odalentről kérj megerősítést erre, küldjenek egy olyan egyértelmű jelet számodra amiből tudni fogod. :)

A másik ötletem az hogy keres fel egy jóst vagy egy látót.

Szép napot

2017. nov. 19. 10:34
 2/3 anonim ***** válasza:

>Valaki segítene aki ért a fekete mágiához?

A te esetedben a fekete mágia egyszerű, hétköznapi pszichológia. A jelenség, aminek "áldozatául estél", egy egyszerű tudatos torzítás.

1. Valami okból kipécézel magadnak egy számot. A mindennapok során rengeteg számmal találkozol, véletlenszerűen. De te csak erre az egyre figyelsz, a többinek nem tulajdonítasz jelentőséget. Amikor ezt az egyet látod, újra és újra megerősödik benned, hogy "már megint ezt láttad", holott minden más számot is pont ilyen gyakran látsz, csak azokra nem figyelsz.

2. ugyanígy: egy csomó dologra gondolsz, és ami véletlenül beigazolódik később, az megerősítést nyer, a többit elfelejted. Ezért hiszed azt, hogy "megérzed előre".

Ennyike.

2017. nov. 21. 11:58
 3/3 anonim ***** válasza:
Megerősítési torzítás a neve ennek a jelenségnek.
2017. nov. 26. 00:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!