Mégis létezik természetfeletti?
Figyelt kérdés
Az egyik barátom nemrég összejött egy lánnyal, aki nincs fenn semmilyen közösségi oldalon, és a barátom még nem is mesélt neki rólam, és az is kizárt, hogy hozzáfért volna a telefonjához, mert mindig kikapcsolja, ha vele van. Mégis feltette a barátomnak a kérdést, hogy ki vagyok én, a teljes nevemet kimondta, amit állítólag egy jósnőtől hallott. Honnan tudta a jósnő a nevemet? Létezik, hogy tényleg igazi médium? Létezik ilyen? Én nem hiszek a természetfelettiben, sőt, megrögzött szkeptikus vagyok, de erre nem tudok értelmes magyarázatot.2017. okt. 23. 17:26
1/10 anonim válasza:
Akkor minek kérdezed . Ez csak pánik . Nem érzed a lényeget. Én nem josbácsi és jós néni vagyok hanem mondjuk ki nyíltan én is egy természet feletti lény vagyok de nem bántok sennkit . Nem részem .
2/10 Druidarya válasza:
Hogy van ilyen? Megrögzött szkeptikus? Barátom, ebben a konkrét kérdésben így nehéz állást foglalni, de -és kérlek ezt ne vedd személyesen- úgy százötven évvel ezelőtt Arthur Schopenhauer (igen, arról a filozófusról van szó) a parapszichikai jelenségekkel kapcsolatban azt mondta, hogy aki ezekben kételkedik az nem szkeptikus, hanem tudatlan. Az ellenőrzött bizonyító anyag már akkor is elsöprő volt, csak az emberek képtelenek szembenézni vele.
3/10 anonim válasza:
Természetfeletti nem, csak korlátolt tudás létezik.
4/10 A kérdező kommentje:
Esetleg van itt olyan válaszoló is, aki nem hülyéz le rögtön így látatlanban?
2017. okt. 23. 20:37
5/10 anonim válasza:
Én nem téged hülyézlek le, hanem a haverodat, amiért beveszi a csaj meséjét. A kislány nyilván feltérképezte, lekáderezte a fiút, és közben került a képbe a te neved. Szó sincs jósnőről, csak valamit mondani kellett, ha már kicsúszott a száján, hogy tud rólad.
6/10 anonim válasza:
"a parapszichikai jelenségekkel kapcsolatban azt mondta, hogy aki ezekben kételkedik az nem szkeptikus, hanem tudatlan."
A "valaki azt mondta" nem érv.
"Az ellenőrzött bizonyító anyag már akkor is elsöprő volt, csak az emberek képtelenek szembenézni vele."
Akkor bizonyára nem esik nehezedre mutatni néhányat, ugye?
7/10 anonim válasza:
Minden a természetben létezik.
Nincs nem természetes.
8/10 Druidarya válasza:
6-nak. Ez egy többszáz éves kutatási terület, az irodalma könyvtárakat tölt meg, ha nem tudsz róla, olvass utána! Itt most nem a New Age mesékről beszélek, melyeket magam is utálok. Persze én is itt élek, tudom jól, hogy megy ez a dolog: amikor Wallace biológiával, Flammarion asztronómiával, Lombroso kriminálpszichológiával, Crookes fizikai kémiával, Reichenbach ipari kémiával stb. foglalkozott, addig az akadémiák zsenijei és sztárjai voltak. Amikor pszichikai kutatásba kezdtek - és döbbenetes eredményekre jutottak - akkor, ugyebár nyomban megbízhatatlan, hiszékeny, ostoba fajankókká váltak...
9/10 anonim válasza:
Hát,ha nem ismerjük a természetnek az összes törvényét, akkor tulajdonképpen nincs is természetfeletti:) Amúgy ilyen paradolgok léteznek szerintem, mint telepátia, telekinézis, tüzetgyújtás csettintésre, szellemek, dimenzióutazás, teleportálás, szerintem ilyenek vannak. És szerintem a földönkívüliek pl tudhatnak ilyesmiket, őket prónak képzelem technikailag fejlett lényecskéknek.
10/10 anonim válasza:
*ja és a jóslást meg a tisztánlátást, tisztánérzést, ráhangolódást is valós dolognak tartom. Meg pl vannak ilyenfajta gyógymódok is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!