Szerencsekerék, akasztott ember, ördög, torony. Ne számítsak semmi jóra a kapcsolatunkat illetően, ugye?
Akiknek értelmes szavuk nincs, azok mi a jó anyjukért trollkodnak ide??? Nem hisznek az ezoterikus dolgokban, vagy hülyeségnek tartják, de azért bõven ott vannak az ezotéria topicban. Miért?? Nagyon unalmas az életetek?
Amúgy azt akarták írni az elõttem kommentelõk, hogy ennyibõl ne vonj le olyan következtetést hogy 'ne számítsak semmi jóra' . Szerintem ha tényleg szeretet van meg elfogadás, akkor nem azon áll vagy bukik a dolog hogy mit jelentenek a lapok. Jelenthetnek egy olyan kapcsolatot, ami tanulópénz jellegū, vagy olyat, amiben fejlõdsz, megpróbáltat, megerõsít. Tényleg nem a legjobb lapok így önmagában, de van pozitív aspektusuk, neked kell tudni értelmezni õket.
"Akiknek értelmes szavuk nincs, azok mi a jó anyjukért trollkodnak ide???"
Mi az hogy értelmes szavuk? Leírtam az igazságot, ha neked fáj az a te bajod.
" Nem hisznek az ezoterikus dolgokban, vagy hülyeségnek tartják, de azért bõven ott vannak az ezotéria topicban. Miért?? Nagyon unalmas az életetek?"
Túlzottan nem érdekel hogy hívják, ha hülyeség akkor ki fogom mondani, bármennyire is nem tetszik a magad
A Szerencsekerék kiszolgáltatottságot jelent a fennálló helyzeteben, az Akasztott ember megrekedtséget, tehetetlenséget, az Ördög.. na az kb mindenféle rossz lehet (hazugság, megcsalás, gonoszság etc.), a Torony pedig összeomlás, belső ,,földrengés".
Röviden: hagyd a fenébe, jobban jársz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!