Kezdőoldal » Ezotéria » Jóslás » Mijen az ha két személyt...

Bella673 kérdése:

Mijen az ha két személyt szerelmileg össze kötnek?

Figyelt kérdés
Egy josno altal meg kottetem a szerelmem de engem is hozza kot mire szamitsak? Tobb szertartadt vegez szoval max 1honapos a dolog... jol dontottem?

2017. máj. 5. 14:02
 1/10 anonim ***** válasza:
69%
mijen
2017. máj. 5. 15:44
 2/10 anonim válasza:
70%
Valaki szúrja be azt a fejét kezeibe temető írájelekől kirakott figurát.. :D
2017. máj. 5. 16:11
 3/10 anonim ***** válasza:
71%
Miért nem azt kérted a jósnőtől, hogy valami varázsitallal hirtelen megtanulj helyesen írni? Azzal jobban jártál volna.
2017. máj. 5. 18:19
 4/10 anonim ***** válasza:
75%
Hát ja... szerelmeslevelet ne írj neki, ha lehet.
2017. máj. 5. 19:44
 5/10 anonim ***** válasza:
69%

"jol dontottem?"

Nem.

2017. máj. 5. 20:22
 6/10 A kérdező kommentje:
Komoly választ kérnèk aki unatkozik szórakozon màshol!
2017. máj. 5. 21:18
 7/10 anonim ***** válasza:
67%
szórakozon
2017. máj. 5. 23:20
 8/10 anonim ***** válasza:
47%
Ha működik, akkor jól döntöttél, ha nem, akkor lehúztak, ez akkor derül ki, ha lesz hatása, a hatása pedig az lesz, hogy egyszerűen összejössz vele/felkeres/visszamegy hozzád, amit pontosan kértél, nem tudom. Semmi különösebb dolgot nem fogsz érezni, ha erre vonatkozott a kérdés, semmi "természetfölöttit". Ha nem lesz hatása, akkor se. Minden szerelmi mágia és kötés két oldalra hat, tehát téged is köt (már ha működik), felerősödhetnek az érzelmeid, nagyjából ennyi. Nem tudnak két embert örök életükre összekötni, vagy csak valami nagyon extrém módszerrel, extrém esetben, és kétlem, hogy ilyesmit csinálna, ez tévhit. Próbálj minél kevesebbet gondolni a mágiára, foglald el magad valami mással, a hatása meg vagy jön majd, vagy nem.
2017. máj. 6. 02:28
 9/10 A kérdező kommentje:

Kedves utolso koszonom a valaszt!

Akkor az is lehetseges hogy tobb alkalom szoval 3-4x tart szertartast a szemely akivel kotettek ismert szemely.

Kb mennyi ido mire vissza jon s a ferfi mit erez majd?

Masba szerelmes 😒

2017. máj. 6. 12:41
 10/10 anonim ***** válasza:
69%

Komoly választ akarsz? Rendben!

A férfi akibe szerelmes vagy, sosem fog beléd szeretni mert te ostobán naiv vagy, és szerelmi kötést csináltál. Ezeket a hülyeségeket pontosan az ilyen buta embereknek találták ki, akik fizetnek ezért, és azt hiszik így minden úgy lesz ahogy a jósnő mondta.

Megakarod szerezni a férfit?

Akkor tegyél érte, mert szerelmi kötésekkel sosem fogod megszerezni. Hogy szerezheted meg?

Kezd azzal, hogy elkezdesz tanulni, helyesen írni, képezni a tudásodat, növelni az intelligenciádat. Egyetlen egy férfi sem szereti a buta nőket, hacsak nem hasonlóan tahó buta férfit néztél ki magadnak.

Változtass a külsődön, hogy felfigyeljen rád.

Sok sikert.

2017. máj. 6. 12:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!