Mit jelent, ha egy holdacska jelent meg a kezemen? Olyan személyt keresek, aki jártas a természetfelettiben, mert komoly gondom van!
Néhány hónapja csak úgy megjelent a kezemen egy félhold alakú nyom (olyan mintha bele lenne égve a bőrömbe, de tudom, hogy nem sebeztem meg magam ott). Sokat olvastam utána, több magyarázatot is találtam, de mindegyik komolytalannak tűnt. A sztorihoz még hozzátartozik egy nem éppen kellemes történet, ezért nem tudom pontosan, hogy ez MINEK a jele. Néha meglátogat egy alak is, s bár nem feltétlenül akarok megszabadulni tőle, valami konkrétumot szeretnék kideríteni róla. Ebben kérem szakemberek segítségét.
Ha szükséges, személyesen is elmegyek olyan profi szakemberhez, aki magyarázatot tud adni a gondomra, szóval kérlek segítsetek, hogy kiderítsem mi ez, vagy legalább eljussak egy olyan személyhez, aki magyarázatot tudna adni.
Köszönöm válaszaitokat!
Te vagy a Holdtündér, csak nem emlékszel a múltadra.
Az alak, aki folyton meglátogat, az "álarcos férfi", ő segít ha bajba kerülsz, de nem leplezheti le magát előtted.
Az a feladatod, hogy megkeresd a többi kiválasztottat, és megvédd az ártatlanokat.
(Sailor Moont ajánlom megtekintésre)
Létezik 2 féle ember; az egyik aki eljutott arra a szintre, hogy nem magával foglalkozik és van aki pedig eljutott oda, hogy magával foglalkozik a legjobban.
És vagyunk mi meg ti.
Nem bunkózásra vagyok kíváncsi, hanem komoly feleletekre. Aki nem tud érdemileg hozzászólni, az ne tegye, mert nem vagyok kíváncsi a beszűkült látásmódokra. Az ilyen emberek egyáltalán minek nézegetik azokat a kérdéseket, amikhez nem értenek? Szánalmas...
Reméltem, hogy itt esetleg van egy értelmiségi ember, aki tud segíteni, de látom, hogy a legtöbben csak azért járnak fel erre az oldalra, hogy másokat kritizáljanak a nem hozzáértő válaszaikkal. Sajnálom ezeket az embereket.
Ha találtam volna egyedül is olyan személyt, aki nem szemfényvesztő, hanem tényleg ért a munkájához, akkor nem kértem volna a segítségeteket. De látom, hiba volt rátok támaszkodnom, ti csak viccet csináltok egy nagyon is komoly helyzetből.
Aki esetleg ténylegesen hozzá tud szólni, annak nagyon szépen köszönöm. A többiek meg pusztuljanak a problémámat megoldani akaró, kedves emberek kommentjei közül a szemetükkel.
Először is keress fel egy bőrgyógyászt, csak a biztonság kedvéért -ezt nem viccből írom!
Azt az alakot pedig fejtsed ki kissé, mert így nem világos, milyen formában is jelentkezik, és mi is az valójában?
Ilyen stílussal kedves kérdező, meg gondolkodással aligha lehet természetfeletti tapasztalásod. Oda egy dolog kellene, ami benned még nem fort ki kellően: alázat.
Szerintem keress fel egy bőrgyógyász, és egy pszichológust is első körben. Jó tanács csak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!