Ti hisztek a jósoknak?
Sziasztok!
Pár hete voltam jósnál,elég sok érdekes dolgot mondott.Nektek volt már tapasztalatok jóssal?Bejött amiket megjósolt?
Minél közelebbi jövőt lehet minél pontosabban látni. A távolabbiak csupán a mai állás szerint lehetséges jövőképek, mely az ezután következő események következtében kisebb-nagyobb mértékben változhat.
Vannak akik ezt komolyan tudják és csinálják, azonban a kézzel nehezen megfogható mivoltja miatt nagyon sok a csaló, akiktől nem árt megkímélni magunkat. Továbbá én a sok pénz kifizetésétől is óvakodnék. Talán érdemes előtte olyant kérdezni magadról, amit csak te tudsz (vagy amit ő biztosan nem tudhatna rólad), s ha tudja a választ, akkor már beszélhetünk bizalomról.
Ha egy (nem csaló) jós felvázol egy lehetséges jövőképet, érdemes a negatív részeitől nem megijedni, hanem inkább az erről való tudást felhasználni arra, hogy ha lehetséges, elkerüljük azt.
Végül nem tudom, egyáltalán minden körülmények között is jó-e az, ha bármelyikünk is tudná a jövőjét?
Persze, hogy hiszek. Egy héttel ezelőtt egy jós megjósolta nekem, hogy ma is fiúnként fogok felébredni, és hát nem úgy lett?
....
Viccet félre téve, nem, nem hiszek. A jósok ügyes kis trükköket használnak. A Sket Dance animeben szerepel az egyik részben egy jósnő, aki több fajta jós technikát is használ, hogy átverje az embereket. Megéri megnézni. Jókat röhögtem azon a részen is.
Feltétlenül látogasd meg ezt a topicot. 😏
Annyit elmesélték..
Kb.8évvel ezelőtt elmentem egy jóshoz.Pàrkapcsati krîzis,megcsalàs,vàlàs miatt.
Megmondta,hogy 15év utàn gyermekem lesz,ami csoda,kb.2szàzalék eséllyel.A pàrkapcsolatra és a gyerekkel kapcsolatba is minden bejött..
Cigànykàrtyàt,tarot,angyalkàrtyàt is vetett..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!