Kezdőoldal » Ezotéria » Jóslás » Ti hisztek a jósoknak?

Ti hisztek a jósoknak?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Pár hete voltam jósnál,elég sok érdekes dolgot mondott.Nektek volt már tapasztalatok jóssal?Bejött amiket megjósolt?

2017. ápr. 14. 10:26
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Nekem eddig csak rossz tapasztalatom van velük. Mindegyik egy plázába akart nekem jósolni, saját jósdája egyiknek sem volt. Már nem azért, de ha az ember fizet egy szolgáltatásért, ráadásul nem keveset, akkor hadd várja már el a jóstól, hogy diszkrét körülmények között fogadja az ügyfelét!
2017. ápr. 14. 10:31
 2/10 anonim ***** válasza:
Nem,xd a jós az tiszta hülyeségeket beszél szerintem
2017. ápr. 14. 11:45
 3/10 thoomas26 ***** válasza:
100%

Minél közelebbi jövőt lehet minél pontosabban látni. A távolabbiak csupán a mai állás szerint lehetséges jövőképek, mely az ezután következő események következtében kisebb-nagyobb mértékben változhat.

Vannak akik ezt komolyan tudják és csinálják, azonban a kézzel nehezen megfogható mivoltja miatt nagyon sok a csaló, akiktől nem árt megkímélni magunkat. Továbbá én a sok pénz kifizetésétől is óvakodnék. Talán érdemes előtte olyant kérdezni magadról, amit csak te tudsz (vagy amit ő biztosan nem tudhatna rólad), s ha tudja a választ, akkor már beszélhetünk bizalomról.

Ha egy (nem csaló) jós felvázol egy lehetséges jövőképet, érdemes a negatív részeitől nem megijedni, hanem inkább az erről való tudást felhasználni arra, hogy ha lehetséges, elkerüljük azt.

Végül nem tudom, egyáltalán minden körülmények között is jó-e az, ha bármelyikünk is tudná a jövőjét?

2017. ápr. 14. 13:59
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
A saját szüleimnek sem hiszek,nem hogy a jósoknak.
2017. ápr. 15. 00:59
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Persze, hogy hiszek. Egy héttel ezelőtt egy jós megjósolta nekem, hogy ma is fiúnként fogok felébredni, és hát nem úgy lett?

....

Viccet félre téve, nem, nem hiszek. A jósok ügyes kis trükköket használnak. A Sket Dance animeben szerepel az egyik részben egy jósnő, aki több fajta jós technikát is használ, hogy átverje az embereket. Megéri megnézni. Jókat röhögtem azon a részen is.

2017. ápr. 15. 04:02
 6/10 szenes43 ***** válasza:
100%
Kedves kérdező! A jós akinél voltál érdekes dolgokat mondott neked. Gondold át szépen higgadtan és rá fogsz jönni hogy többnyire általános dolgokat jósolgatott esetleg kissé hozzád alakítva. Pld. anyagi/pénz/,esetleges párkapcsolat /házasság,megcsalatás stb./ és a te vagy a családod egészsége. Ebből a fő témákból szabja rád igényeid szerint a jóslást mint szabó a ruhát. Odamész várakozással telve és befogadó vagy mindenre amit mond. A jós csak az ilyen jellegű igényeket elégíti ki és jól megél abból amit fizetségként kér.
2017. ápr. 15. 08:47
 7/10 anonim válasza:
A jelenlátóknak hiszek, de a jövőlátóknak nem.
2017. ápr. 15. 17:33
 8/10 anonim ***** válasza:

Feltétlenül látogasd meg ezt a topicot. 😏

[link]

2017. ápr. 23. 16:13
 9/10 anonim ***** válasza:
Szomorú, hogy 2017-ben ez a kérdés egyáltalán felmerül.
2017. ápr. 26. 17:59
 10/10 anonim válasza:

Annyit elmesélték..

Kb.8évvel ezelőtt elmentem egy jóshoz.Pàrkapcsati krîzis,megcsalàs,vàlàs miatt.

Megmondta,hogy 15év utàn gyermekem lesz,ami csoda,kb.2szàzalék eséllyel.A pàrkapcsolatra és a gyerekkel kapcsolatba is minden bejött..

Cigànykàrtyàt,tarot,angyalkàrtyàt is vetett..

2017. ápr. 30. 04:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!