Kezdőoldal » Ezotéria » Jóslás » Ti hisztek a josokban?

Ti hisztek a josokban?

Figyelt kérdés
En eddig nem hittem, hulyesegnek es penz lehuzasnak tartottam. Sokan meg 10.000 forintot is elkernek es semmi valosag alapja nincs. Viszont tegnap voltam egy josnal mindossze egy csokolade es 500 forintom "banta". Komolyan mondom ha ezt nem en hallom es nem velem tortenik nem hiszem el. Olyan dolgokat elmondott, amit hazaerve utolag az anyukamtol tudtam meg. Emellett meg szamos egyeb mas dolgot mondott amit csak en senki mas nem tudott.. tatva maradt a szam!!
2016. nov. 12. 09:08
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Mit mondott?
2016. nov. 12. 09:50
 2/14 anonim ***** válasza:
Kid neked a jós?
2016. nov. 12. 09:58
 3/14 A kérdező kommentje:
Senkim, megcsak soha nem is lattam. Privatban ha irtok elmeselem :)
2016. nov. 12. 10:20
 4/14 anonim ***** válasza:

A megélhetési jósok csalók 99%-ban.

Az ilyen tehetséget nem szabad aprópénzre váltani.

Ezért került egy csokiba.

De még a tehetégesek is hibáznak.

2016. nov. 12. 11:00
 5/14 anonim ***** válasza:
25%
Ha azt mondom egy embernek, hogy most azonnal gondoljon egy számra 1-10 között, közben sürgetem és a képébe mászok az emberek 60% a 7et választja, a maradék a 3at vagy 6ot. 1-100 között a 36 a legvalószínűbb. Zöldséggel: répa. Színnel: piros. Az emberi gondolkodásmód kiszámítható és manipulálható, ésbár látványos, ez nem jóslás, hanem pszichológia. A jó jós valójában egy bűvész:)
2016. nov. 12. 11:57
 6/14 anonim ***** válasza:
81%

Aki meg tudja mondani a múltamat és a jelenemet anélkül hogy bármit is kérdezne, annak elhiszem hogy meg tudja mondani a jövőmet.

Általában a jósok ezt ki kérik maguknak. De hanem látja a biztosat akkor hogyan láthatná a bizonytalant?

2016. nov. 12. 12:59
 7/14 A kérdező kommentje:
Rendben, de megis honnan tudja, mit hogy csinalok? Mikor beszeltem valakivel? Pontosan megmondta melyik nap, hogy min vesztunk ossze, hogy anyukam masik munkahelyet keres (amirol meg en sem tudtam mert azt hittem szeret ott dolgozni es senkinek nem mondta?) hogy 3 honapig felfazassal kuzdottem?
2016. nov. 12. 14:31
 8/14 anonim ***** válasza:
Én úgy vagyok vele mint te. Mivel nem a saját szememmel láttam nem hiszem el.
2016. nov. 12. 15:46
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
#6 két embert is ismerek, aki képes így jósolni, és ők tényleg tudnak. Viszont az ezotéria egész más területével foglalkoznak és csak néha tesznek kivételt, mert utálják a jóslást. Általános észrevételem, hogy aki mélyebben benne van a témában, az utálni szokta. Egyrészt mert sok a megélhetési kókler, másrészt mert a jóslat az csak egy jóslat, sokszor önbeteljesítő, sosem kőbe vésett, és aki ért hozzá, és tud is jósolni, de nem ért máshoz, tehát nem tud az esetleges negatív kimenetel ellen tenni, az jobb, ha csöndben marad inkább.
2016. nov. 12. 18:35
 10/14 anonim ***** válasza:
# 6 Én olyan jósnál voltam aki a múltamat is tudta! És amiket a jövőmről jósolt sorra jönnek be!
2016. nov. 12. 20:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!