Ti hisztek a josokban?
Én is "ismerek" egyet. Soha nem láttam... Itt neten, egy oldalról "ismerem" és kérés nélkül irogatott nekem... írtam neki, hogy nekem ne jósolgasson, mert félek az ilyentől és amúgy se tudja ki vagyok. Majd válaszként azt írta, vegyek vissza a kávéval és a cigivel, mert gáz lesz. Na akkor lefagytam, mert tényleg fájt a gyomrom vagy 2 hete folyamatosan. Utána meg olyanokat megmondott előre, hogy csak lestem. Amelyik tud, az tényleg tud.
Olvasom sokszor a sok kis szkeptikust és felbosszant, hogy csak mert tudatlanok, lehurrognak mindenkit. Én egy erős jós helyében rájuk ijesztenék :D pl. leírnék róluk olyat, amit csak ők tudnak.
Találtam itt az oldalon 1x egy olyan "vita párbeszédet" ahol a szkeptikusnak megírta a jövőbelátó, hogy inkább menjen orvoshoz a merevedési problémájával ami x ideje tart. El is hallgatott a koma, nem tudom mi van vele azóta. Lényeg a lényeg, letörném az igazi jósok helyében a szarvukat a hitetleneknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!