Kezdőoldal » Ezotéria » Jóslás » Ti hisztek a josokban?

Ti hisztek a josokban?

Figyelt kérdés
En eddig nem hittem, hulyesegnek es penz lehuzasnak tartottam. Sokan meg 10.000 forintot is elkernek es semmi valosag alapja nincs. Viszont tegnap voltam egy josnal mindossze egy csokolade es 500 forintom "banta". Komolyan mondom ha ezt nem en hallom es nem velem tortenik nem hiszem el. Olyan dolgokat elmondott, amit hazaerve utolag az anyukamtol tudtam meg. Emellett meg szamos egyeb mas dolgot mondott amit csak en senki mas nem tudott.. tatva maradt a szam!!
2016. nov. 12. 09:08
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Én is "ismerek" egyet. Soha nem láttam... Itt neten, egy oldalról "ismerem" és kérés nélkül irogatott nekem... írtam neki, hogy nekem ne jósolgasson, mert félek az ilyentől és amúgy se tudja ki vagyok. Majd válaszként azt írta, vegyek vissza a kávéval és a cigivel, mert gáz lesz. Na akkor lefagytam, mert tényleg fájt a gyomrom vagy 2 hete folyamatosan. Utána meg olyanokat megmondott előre, hogy csak lestem. Amelyik tud, az tényleg tud.

Olvasom sokszor a sok kis szkeptikust és felbosszant, hogy csak mert tudatlanok, lehurrognak mindenkit. Én egy erős jós helyében rájuk ijesztenék :D pl. leírnék róluk olyat, amit csak ők tudnak.

Találtam itt az oldalon 1x egy olyan "vita párbeszédet" ahol a szkeptikusnak megírta a jövőbelátó, hogy inkább menjen orvoshoz a merevedési problémájával ami x ideje tart. El is hallgatott a koma, nem tudom mi van vele azóta. Lényeg a lényeg, letörném az igazi jósok helyében a szarvukat a hitetleneknek.

2016. nov. 13. 08:55
 12/14 anonim ***** válasza:
Hívd már ise kérlek. Az ördög szarvát próbálja meg...
2016. nov. 13. 09:01
 13/14 anonim válasza:
Én nem hiszek benne nagyon!Tényleg vannak csalók!De bátyám szakított a barátnőjével annó!Lógatta az orrát a munkahelyén!Volt egy felvidult cigányaszony aki ezt tudta hogy mért bánkódik!Azt mondta add ide a tenyeredet!Jósolt neki hogy meg fog nősülni!És lesz 3-rom gyermeke!Be is jött neki!Hála Isten!De egy valamit mondott hogy az élete rögös lesz és valamit amit nem értek hogy a tenyerén egy vonal megtörik!Ez azt mondta nem jelent jót!Valami tragikus dolog lehet nem tudom!Estleg ha érti valaki?Kivánciságból megkérdezném?
2016. nov. 16. 20:58
 14/14 anonim ***** válasza:
Nekem egy látó megmondta a múltam a jelenem,es a jövőm,úgy h egy szót sem beszélgettünk előtte.Amúgy te kedves kérdező sztem csak hülyíted a népet ezzel a történettel,hogy 500 Ft + egy csokit fizették.Csokit,haha.Na ne szívass.
2017. febr. 17. 09:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!