Meloka91 kérdése:
Hisztek Baba Vanga joslataiban?
Figyelt kérdés
Rengeteg dolog amit megjosolt az meg is tortent es mostanaban olvastam, megjosolta, hogy 2016ban az Iszlam Allam romba donti Europat, teljesen elpusztitja a kulturat es lakhatatlanna teszi Europa nagy reszet. Na en Becsben lakom es itt mar elegge eldurvult a helyzet ahoz kepest hogy pl 4 eve milyen jo volt itt. Kicsit az agyamba egett ez amit olvastam, lehet valosagalapja is. kiderul 2 honapon belul..de remelem a legjobbakat2016. okt. 21. 10:25
1/9 Ozmium42 válasza:
Bő 2 hónap van hátra 2016-ból, úgyhogy az Iszlám Államnak csipkednie kell magát. Most éppen az ő területeit ostromolják a Közel-Keleten.
2/9 Közveszélyes Kontár válasza:
vak neni?
hat 1 nap is boven eleg ha csoda folytan nuklearis fegyverekkel tudna bombazni europat vagyis kizarni nem lehet de ha lebombaza europat akkor ot is lebombazak es egy ilyen nagy terseget erinto orulet mar vilaghaboruva is fajulhat
ezzel az iszalm alam semit nem nyerne csak a sajat pusztulasat biztositana es agoniaja kozben masokat is magaval rantana
ez tenne?
3/9 anonim válasza:
2010-re III. világháborút is jósolt, ezt 2010 előtt írták, nos ez szerencsére akkor elmaradt.
4/9 Közveszélyes Kontár válasza:
#3 mar kerdtem felni
akkor hatha nem valik be amit josolt most sem, de a vilag elege forong
Xy4
5/9 anonim válasza:
Na és mennyi dolgot jósolt meg, ami nem jött be?
8/9 anonim válasza:
Se Babavalaga, se senki másnak a jóslataiban nem hiszek. 2016-ban élünk ugyanis, és nem a középkorban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!