Melyik tételt fogom húzni a vizsgán?
Figyelt kérdés
Az összes tételt megtanultam mégis van kb. 15 tétel amiben nem vagyok biztos. Mennyi az esélye hogy az egyik kedvencemet húzom ki? Be lehet vonzani?
Szerintetek melyiket fogom húzni?:)
2017. febr. 24. 14:54
41/53 A kérdező kommentje:
Elmehetnél már a kérdésemtől ha nem tudsz velem normálisan kommunikálni:) semmi okot nem adtam arra hogy te ilyen jellemzőket írj rám.
2017. febr. 25. 19:22
42/53 anonim válasza:
nem fogok, a stílusod gusztustalan, pökhendi, és nagyképű. előbb utóbb valaki szájba nyom, ha nem veszel vissza. de végülis.... te már 15 vagy :D kis idi.óta
43/53 anonim válasza:
de hogy válaszoljak a kérdésedre, a 3ast fog húzni!!!!
44/53 anonim válasza:
Előző, már kihúzta a tételt - lásd: előző oldal...
Előző előtti: a kérdező együttérzést várt. Nem kell mindent szó szerint venni, olvass a sorok között, nagyfiú. Mélységes elnézést, ha nagylány vagy, sajnos nem vagyok gondolatolvasó, veled ellentétben, azaz elkényeztetett őkelmével ellentétben, ugyebár.
45/53 A kérdező kommentje:
Aha tenyleg en vagyok a gyerekes😂
Ertelmifogyatekos vagy. Ja es nem vagyok kivancsi tobb valaszodra, puszillak.
2017. febr. 25. 21:10
46/53 anonim válasza:
az elékényeztetettre mi utal ha megtudhatom??
47/53 anonim válasza:
#33-mas vagyok! Látod, megmondtam. Gratulálok ;)
48/53 A kérdező kommentje:
Köszönöm!😘
2017. febr. 26. 11:05
49/53 anonim válasza:
8 tetelt fogod huzni fiam. Tanulj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!