Melyik tételt fogom húzni a vizsgán?
Figyelt kérdés
Az összes tételt megtanultam mégis van kb. 15 tétel amiben nem vagyok biztos. Mennyi az esélye hogy az egyik kedvencemet húzom ki? Be lehet vonzani?
Szerintetek melyiket fogom húzni?:)
2017. febr. 24. 14:54
11/53 anonim 

válasza:

Ha sorba rakják, akkor a szélsőközepet.
12/53 anonim 

válasza:

Dóri,a 8-as vagyok,fogadd el a tanácsomat.Ha jó eredménnyel végzel
Írd meg privátban!
13/53 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm:)
2017. febr. 24. 16:27
15/53 anonim válasza:
Hát nekünk is 36 volt, 35 ment jól, de egyet szinte végképp nem tudtam, mert pont akkor egy hónapon keresztül hiányoztam műtét miatt, ezért ez teljesen kimaradt. Vizsga napján egyszer elolvastam a barátnőm jegyzeteit, hogy azért mégis tudjam miről van szó. És igen, pont azt az egyet húztam ki.
16/53 anonim 

válasza:

El nem tudom képzelni, miből vizsgàzol, mert az íràsod alapjàn,olyan vagy mint egy óvodàs. szerinted honnan tudjuk mi azt, hogy te mit húzol...ààà
17/53 anonim 

válasza:

Nagyon rendben vagy Dóri! Szurkolunk
Neked! Hajrá,sok erőt küldünk!!!!;
18/53 anonim 

válasza:

Ne menj be vizsgázni és nincs gond?
Mit akarsz bevonzani? Ez nettó baromság. Próbálkozz mágnessel, ha ilyen vágyaid vannak.
19/53 A kérdező kommentje:
Kedves 16-os! Nagyon megtisztelő hogy valakit az írása alapján ítélsz el. Képzeld, nekünk az általános iskolában minden 8. osztályos tanulónak kötelező a vizsga:) de azért köszönöm az "óvodás" jelzőt.
A többieknek nagyon köszönöm hogy bíztatnak.:)
2017. febr. 24. 18:07
20/53 anonim válasza:
Attól függ hogy mikor mész be mivel vizsgàn folyamatosan cserélgetik a tételeket..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!