Kezdőoldal » Ezotéria » Jóslás » Melyik tételt fogom húzni a...

Melyik tételt fogom húzni a vizsgán?

Figyelt kérdés

Az összes tételt megtanultam mégis van kb. 15 tétel amiben nem vagyok biztos. Mennyi az esélye hogy az egyik kedvencemet húzom ki? Be lehet vonzani?

Szerintetek melyiket fogom húzni?:)

2017. febr. 24. 14:54
1 2 3 4 5 6
 31/53 anonim ***** válasza:
53%

Pedig az vagy. Én is az vagyok. 18 alatt még biztosan az vagy, pláne egy ilyen kérdéssel.

16/L

2017. febr. 24. 21:15
 32/53 anonim ***** válasza:
14-est. Majd írd meg, most pedig irány az ágy, fáradtan a legrosszabb vizsgázni.
2017. febr. 24. 21:52
 33/53 anonim ***** válasza:
100%
9-est!
2017. febr. 24. 21:58
 34/53 A kérdező kommentje:

Már csak átfutom a tételeket és megyek:)

Köszönöm mindenkinek aki szurkol értem!

Holnap megírom hogy hanyas tételt húztam és hogy hogy ment az írásbeli része!:)

2017. febr. 24. 22:02
 35/53 anonim ***** válasza:
53%
Kérdező, ezért vagy kislány, mert nem érted mi a gond, nem az, hogy 10 vagy 15 éves vagy, hanem az, hogy itt teszed fel az idegesítő kérdések sokaságát, hogy melyik tételt fogod húzni. Tudod mit, csak egyet tanulj meg, és koncentrálj rá, hátha nem azt húzod...:D Szóval itt rinyálsz, ahelyett, hogy mennél tanulni, a stílus ahogyan írsz, az mutatja az éretlenségedet. Méghogy nem hiszed, hogy egy 15éves kislány lenne....hát te igencsak gyerekes vagy.
2017. febr. 24. 22:05
 36/53 A kérdező kommentje:

Utolsó..

Inkább maradnák csendben és ne kommenteltél volna ide.

Mint már fent írtam megtanultam(!) az összes tételem ami valójában nem általános iskolás anyag. Szóval le lehet rólam szállni. Már írtam de leírom mégegyszer: aki nem a témához szeretne írni az ne is írjon. Köszi. Ha pedig "idegesítő" ez a kérdés akkor minek válaszolsz rá? Nincs mivel eltölteni az időt? Ja és igen.. Pár válaszból le lehet szűrni hogy ki a gyerekes. Igazad van:)

2017. febr. 24. 22:26
 37/53 anonim ***** válasza:
0%
Azért kommentelek ide, hogy lásd milyen kis idióta vagy. Ha megtanultad akkor nem mindegy mit húzol? :D És egyetemi tételekből vizsgázol amúgy?!?! :D
2017. febr. 24. 22:45
 38/53 A kérdező kommentje:

Utolsó:

És én vagyok a gyerekes. Nem te aki nem bír rólam leszállni és oktalanul, ismeretlenül idiótázza le a másikat. Nem de képzeld el gimnáziumos anyagból, mivel ez egy szóbelire felkészítő vizsga volt.:))

A többieknek nagyon köszönöm a drukkolást a 9. tételt húztam ami a klórnak a tulajdonsága és felhasználása volt. Szerencsére tudtam róla beszélni és az írásbeli is nagyon jól sikerült:)

2017. febr. 25. 11:29
 39/53 anonim válasza:
100%
Nem értem miért kell szegény kislànyt bàntani még aranyos dolog is hogy azt hitte;hogy tudunk neki segìteni igy magabiztosabb volt..Majd egyszer ő is felnő
2017. febr. 25. 11:47
 40/53 anonim ***** válasza:
0%
nem is kimondottan a kérdéssel van a baj. de ez a stílus amit itt nyom, nagyon gáz, itt henceg, hogy ő bizony már 15 éves, és szórja az agyát
2017. febr. 25. 17:11
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!