Kezdőoldal » Ezotéria » Jóslás » JOLI NÉNIRŐL! Valaki újabb...

JOLI NÉNIRŐL! Valaki újabb infókkal tud szolgáltatni a görcsönyi nénikéről?

Figyelt kérdés

Van egy pár régebbi kérdés ebben a témakörben, de nem jutottam előrébb sajnos.

Szeretném kikérni a frissebb infókat, akik jártak mostanában a görcsönyi Joli néninél milyennek találta őt.

Örülnék a megosztott tapasztalatokért.

Köszönöm előre is!

2017. febr. 23. 16:29
 1/8 anonim ***** válasza:
Az kicsoda, hogy vezetékneve nincs is?
2017. febr. 23. 16:43
 2/8 anonim ***** válasza:

Nem jártam nála. Viszont írtam neki facebookon, mert egyszer fontolgattam, hogy elmegyek, ismerős ajánlása alapján - neki is csak ajánlották. Hát elég érdekes dolgokat írt.

Azt írta, igen, van rajtam rontás ÉS átok is (azóta személyesen találkoztam egy hozzáértővel, aki érzi ezt, semmi ilyesmi nincs rajtam). Két éve rontást tettek a kapcsolatomra, ezt írta. (Ki van írva facebookra, hogy egyedülálló vagyok...)

Aztán kérdeztem, lehet-e időpontot foglalni és mennyibe kerül, azt válaszolta, érkezési sorrendben fogad, tehát menjek oda kora reggel, és vagy bejutok, vagy nem. Egy óra 10 vagy 15 ezer nála, nem emlékszem pontosan, mert töröltem az üzeneteket már, az árban benne van a jóslás, a rontáslevétel és a szerelmi kötés is. (Mert azt nyilván MINDENKI kér...) Hát tippelj, ezek után én elmentem-e.

2017. febr. 23. 16:59
 3/8 A kérdező kommentje:

Facebookon keresztül?? :D

Én elhiszem amit írsz, de elég érdekesnek tűnik számomra, az is, hogy egyáltalán használja az internetet, egy korábbi cikkben elmesélte magáról, hogy ő nem használja ezeket, nem is ért hozzá, idős korára hivatkozva nem használja.

A legoptimálisabb ha telefonon, vagy személyesen keresik fel őt a "kliensek". Nem állítom azt sem, hogy azóta nem sajátíthatta el az internet használat fortélyait :) Akkor is valahogy ez így gyanús a részéről.

Azért kíváncsiskodom felőle, mert én nem tudok róla semmit viszont hallomásból, sokan járnak hozzá, és állítólag tud valamit. Érdekes amit írtál!

Köszönöm, hogy megosztottad ezt velem! :)

2017. febr. 23. 17:19
 4/8 anonim ***** válasza:
77%

Békás Joli a teljes neve (fent kérdezte valaki), így van fenn facebookon és én ezt az elérhetőségét találtam meg, azért ott írtam neki. Elég hamar válaszolt, egy órán belül. És nem hiszem, hogy más használná helyette, olyan stílusban írt, mint egy idős néni, akinek egészen új ez a felület. Kár, hogy nem tudok már másolni belőle... :(

Nem akarom azt mondani, hogy nem ért ahhoz abszolút, amit csinál, mert tényleg sokan dicsérik, és végül is nem mentem el hozzá. De nekem alapból három teljesen alaptalan dolgot mondott látatlanul, nálam hitelét vesztette ezzel.

2017. febr. 23. 17:39
 5/8 A kérdező kommentje:

Persze, ez így érthető. Abszolút jogos, hogy elvesztette a hiteleségét nálad ezáltal. A tapasztalatod alapján, engem is elgondolkodtatott most.

Vagy ez az egész már a részéről csak a pénz lehúzásról szólna?

2017. febr. 23. 17:56
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Hát annyira nem brutál magas az ára, bármelyik amatőr jós elkéri legalább a felét... De én az ország másik végéből mentem volna, és nem adott egy időpontot még így se, az nekem dupla ennyi pénz, lehet, hogy a semmiért, ha be sem jutok aznap.

Másrészt tényleg nincs rajtam sem rontás, sem átok, ezt egy tényleg hozzáértő ember mondta akivel rendszeres személyes kapcsolatban állok. Hmm... Na jó, én már nem írok ide, hátha van valakinek konkrét tapasztalata, aki járt nála, arra azért kíváncsi vagyok én is.

2017. febr. 23. 18:01
 7/8 Berserker88 ***** válasza:
42%
Ki ez a Joli néni? Valami kuruzsló, vagy vízvezeték szerelő?
2017. febr. 24. 10:42
 8/8 anonim válasza:
46%

Több ismerősöm is járt nála rövidebb időn belül megvalósultak a jóslatai. Egyszer a barátommal tőlünk jövet a háza előtt mentünk el és pont kint volt Joli néni (a barátom nem Görcsönyi, nem ismerik nálunk a faluba)

és a néni köszönt majd az mondta neki sok sikert a teszthez fiam. Még a barátom sem tudta, hogy aznap tesztet fog írni de úgy lett. :)

2017. febr. 26. 11:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!