Körülbelül mennyi ideig tart/tartott nektek megtanulni a tarot jóslást?
Saját magammal kapcsolatban próbáltam az első évben amikor elkezdtem foglalkozni vele, nekem már rögtön, az első kirakás is passzolt a helyzetemre, de nyilván akkor még nem értettem teljesen. Azóta már másoknak is ki tudom rakni, a visszajelzéseik szerint meglepően jól kiraktam az akkor aktuális helyzetüket, és tudtak belőle útmutatást nyerni is, bár igaz, én sosem jósolni akartam, a tarot elsősorban nem jós kártya! Inkább egy aktuális helyzetjelentés-szerűséget ad, és iránymutatásokat. Ami konkrétan jóslásra való, az a cigánykártya.
Ajánlom a napi tarot húzást, a kártyák jelentését is tanulod, mélyebben megismered, közelebb kerülsz a kártyádhoz, szerintem nagyon jól fejleszt és a saját életedre nézve is hasznos.
Ha van hozzá érzéked, a lényeg egy fél év alatt már egész jól megtanulható, aztán utána ahogy egyre többet gyakorlod, sokkal jobban is persze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!