Ma láttam a könyvesboltban Tarot kártyát . Szeretnék megtanulni jósolni, gyakorolgatni . Kártyából és könyvből lehet rosszat venni? Vagy egyféle van belőle?
Figyelt kérdés
Nézegetettem, de volt több féle könyv. Melyiket ajánlanátok? Hülye válaszokat nem szeretnék kapni, akik nem hisznek ebben .2013. febr. 23. 22:24
1/5 anonim válasza:
A netről is meg tudod tanuni tök ingyen.
2/5 A kérdező kommentje:
de nincsen kártyám sem még . csak egyféle van belőle ? gondolom vannak ilyen másolatok is,nem ?
2013. febr. 23. 23:30
3/5 anonim válasza:
Tudtommal a kártyákból csak egy féle van, de a könyvekhez különböző DIZÁJNÚAKAT adnak. Ezekből lehet vagy harminc féle is akár. 22 lapból tevődik össze általában, ezeket nem lehet megváltoztatni. Nem veheted ki pl. a halál vagy a torony lapot, ezek a tarot fontos lapjai. Annyiban különböznek csak a könyvekhez kapható kártyák, hogy például más rajzolta meg, más a grafikája, a kinézete.
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ ! Te melyik fajta könyvet ajánlanád ?
2013. febr. 24. 13:07
5/5 anonim válasza:
Sajnos nem tudok könyvet ajánlani, de a múltkor bementem az Alexandra könyves boltba és láttam jó pár ilyen könyvet, ahol kártyát is adtak hozzá alapból. Nézz szét neten, sok féle van, nem tudom melyik lenne a legjobb. De sok könyvesboltban van ilyen, érdeklődd meg ha bemész, hogy van-e ilyen a készleten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!