Kezdőoldal » Ezotéria » Jóslás » Ma láttam a könyvesboltban...

Ma láttam a könyvesboltban Tarot kártyát . Szeretnék megtanulni jósolni, gyakorolgatni . Kártyából és könyvből lehet rosszat venni? Vagy egyféle van belőle?

Figyelt kérdés
Nézegetettem, de volt több féle könyv. Melyiket ajánlanátok? Hülye válaszokat nem szeretnék kapni, akik nem hisznek ebben .
2013. febr. 23. 22:24
 1/5 anonim ***** válasza:
A netről is meg tudod tanuni tök ingyen.
2013. febr. 23. 23:12
 2/5 A kérdező kommentje:
de nincsen kártyám sem még . csak egyféle van belőle ? gondolom vannak ilyen másolatok is,nem ?
2013. febr. 23. 23:30
 3/5 anonim ***** válasza:
Tudtommal a kártyákból csak egy féle van, de a könyvekhez különböző DIZÁJNÚAKAT adnak. Ezekből lehet vagy harminc féle is akár. 22 lapból tevődik össze általában, ezeket nem lehet megváltoztatni. Nem veheted ki pl. a halál vagy a torony lapot, ezek a tarot fontos lapjai. Annyiban különböznek csak a könyvekhez kapható kártyák, hogy például más rajzolta meg, más a grafikája, a kinézete.
2013. febr. 24. 11:13
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ ! Te melyik fajta könyvet ajánlanád ?
2013. febr. 24. 13:07
 5/5 anonim ***** válasza:
Sajnos nem tudok könyvet ajánlani, de a múltkor bementem az Alexandra könyves boltba és láttam jó pár ilyen könyvet, ahol kártyát is adtak hozzá alapból. Nézz szét neten, sok féle van, nem tudom melyik lenne a legjobb. De sok könyvesboltban van ilyen, érdeklődd meg ha bemész, hogy van-e ilyen a készleten.
2013. febr. 24. 13:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!