Internetes joslas valakinek tapasztalat?
Figyelt kérdés
Van egy oldal a neten szakertoket koztuk josokat is lehet kerdezni. Valakinek bejottek ezek a joslatok? Mi alapjan josolnak ők. Nem kell semmit megadni se szuletesi datum semmi.2017. febr. 2. 13:21
3/10 anonim válasza:
Teljesen jó, Magdi 10 990 Ft-ért mindent megjósol :D
4/10 anonim válasza:
Mikell fiatalember? Am ajánlom magdi jósnőt!
5/10 A kérdező kommentje:
Ha valaki nem hisz a joslasban miért ebben a témakörben olvas!!!???
2017. febr. 3. 21:30
6/10 anonim válasza:
Azért, hogy észhez térítse az olyanokat mint Te.
7/10 A kérdező kommentje:
Szerintem meg mindenki abban hisz amiben akar. Neked meg nem feladatod beleszolni masok hitébe vagy gondolkodàsàba.
2017. febr. 4. 20:01
8/10 anonim válasza:
Szerintem neten ne josoltass. Nem rendes ember fog valaszolni hanem maga a gep :/ Nem eri meg, fokepp nem penzt kolteni ra :)
9/10 anonim válasza:
én az astronet tarotkártyáiból szoktam húzgálni. nekem hasznos szokott lenni.
10/10 anonim válasza:
Az ilyen netes oldalakon kérdeztem párszor poénból,ugyan már,semmi nem jott be,de semmi.Egyszer kérdeztem egy kamu névvel is kamu kérdéssel,siman válaszolt arra is,h nem soká összejön a gyerekáldás. Nekem még soha semmi nemjott be,amit jósnő jósolt személyesen se.Voltam 22 évesen meg 24 évesen jósnőnél,abból se jott be semmi.Viszont voltam látónál,az igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!