Jártatok már Bujka Antal Budapesti szellemidézőnél? Tapasztalat? A szellemidézés tényleg veszélyes? Ha szakember csinálja akkor is?
Bujka Antallal nincsenek tapasztalataim, de egy hozzáértő ismerőssel idéztem szellemet, és borzalmas vége lett, a mai napig kísért. A halott fogorvosom szellemét szerettem volna megidézni megkérdezni, hogy le kell-e szedni a fogkövet, de helyette egy gonosz szellem jelent meg. Az elején ezt nem tudtuk, ezért elkezdtünk kommunikálni vele. Végül berántott minket az asztrál síkba, alig tudtunk visszajönni onnan. Az ismerősöm megőrült és elvesztette a fél fülét, én meg azóta bevonzok minden negatív energiát, és démoni hangokat hallok. Attól félek, hogy én is bele fogok őrülni ebbe. :(
A szellemidézés nem játék, soha, semmilyen körülmények között nem szabad zaklatni a holtakat!
Úgy látom sokan próbálnak olyan dolgot mert izgalmasnak találják amihez halvány fogalmuk sincs.
Talán már az idéző eszköz megválasztásánál is hibáznak és ez csak halmozódik.
Szellemek nincsenek ne menj el egy ilyen emberhez...
Most ekmegyek és nézem az Astro showt.
# 5 Az dél előtt szokott menni. XD
By: Karola tisztán látó, kártyajós
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!