Kezdőoldal » Ezotéria » Jóslás » Voltunk jósnőnél és gyakorlati...

Voltunk jósnőnél és gyakorlatilag mindent tudott rólunk ismeretlenül. Hogy csinálja?

Figyelt kérdés
Tökéletesítette az agykontrollt vagy mi? Természetesen így sem hiszek az ilyesmiben, de nagyon személyes dolgokat is tudott. Valami magyarázat csak van rá.
2016. dec. 26. 12:05
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

Cold reading-nek tényleg nézz utána. Az ilyen nem jós, inkább "mentalista". Jó megfogyelő. Olvas a viselkedésedből, plusz mond pár homályos dolgot, általánosságot, te reagálsz, és tulajdonképpen rávezeted az igazságra, aztán azt hiszed ő jött rá, ő olvasta látta/halllotta valahonnan a dolgot.

A hot reading amikor szerez is valós infókat, előinformálódik rólad.

Ezt általában kombinálják tenyérjóslással/kártyával/üveggömbbel vagy valami egyéb hókuszpókusszal.

Persze vannak, akik tényleg látnak vagy éreznek valamit, ahogy kontaktusba kerülnek veled, de többnyire ők is "kipótolják" ezt valamiféle egyéb infókkal, misztikus körítéssel és a te reakcióidból származó igazolásokkal.

Ha beteljesül, akkor nekik tulajdonítod. Ha nem, elfelejted.

Megjegyzem én szoktam magamnak kártyával jósolni, de azt is úgy fogom fel, hogy a mostani helyzetben az a legvalószínűbb jövőkép, eshetőség, de ha a dolgok változnak, ez velük változhat, minél távolabbi jövőre jóslunk, annál képlékenyebb a dolog. Én csak iránymutatásnak fogom fel. Ritkán, ha rossz lapok jönnek, figyelmeztetésnek. Ez nem csoda. Ha elfogadod és megérted, akkor csak magam tudom ismételni: egyfajta iránymutatás, nem egy kőbevésett dolog. Egyrészt. Másrészt pedig hajlamosak vagyunk önbeteljesítővé tenni, azaz tudat alatt úgy cselekedni, ami az adott dolog bekövetkezéséhez vezet.

Blabla üssön le valaki, vagy holnaputánig dumálok erről, százszor ismételve magamat.

2016. dec. 31. 00:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!