Kezdőoldal » Ezotéria » Jóslás » Voltunk jósnőnél és gyakorlati...

Voltunk jósnőnél és gyakorlatilag mindent tudott rólunk ismeretlenül. Hogy csinálja?

Figyelt kérdés
Tökéletesítette az agykontrollt vagy mi? Természetesen így sem hiszek az ilyesmiben, de nagyon személyes dolgokat is tudott. Valami magyarázat csak van rá.
2016. dec. 26. 12:05
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Ès èn így szoktam felszedni a nőket
2016. dec. 26. 14:11
 12/21 anonim ***** válasza:
90%
A legtöbb jósnőhöz előre be kell jelentkezni. A segítője pedig beszerez rólatok minél több információt. Beszélgetés közben látja, hogy "jó irányban" halad- e a beszélgetés. Nagyon jó emberismerők, sokat megállapítanak a reagálásokból. Az neked természetes, hogy nem talál el mindent.
2016. dec. 26. 14:54
 13/21 anonim ***** válasza:
Megjelenés, viselkedés alapján, abból ahogy beszélsz, rengeteg mindent ki tud szűrni, ő meg már gondolom gyakorlott, és könnyűszerrel képes olvasni az emberekből.
2016. dec. 26. 14:54
 14/21 anonim ***** válasza:
67%
Ezek nagyrésze csalás. Mindez azon alapszik, hogy megfigyeli a külsőségeket személyiséget és rébuszokban beszél. Például gyakran van, hogy a jósnő azzal jön, hogy "van egy személy, aki már nincs köztünk" vagyhogy "összevesztél a szüleiddel" ezek mind mind olyan kissé, ami mindenkire igaz + ha jó megfigyelő részletesebb kórképet is tud felállítani. Létezik igazi jóslás, mint például amikor az ember előre megálmodja a jövőt vagy ráérez, de aki pénzért jósol mindegy szálig csaló. Egyébként azt kellett volna mondanod, hogy a jövődre vagy kíváncsi nem egy önéletrajzra.
2016. dec. 26. 15:15
 15/21 anonim válasza:
44%

Én egy kicsit más véleményt osztok mint a többiek; szerintem igenis létező dolgok ezek. Tapasztalatból mondom, én is voltam már kártyajósnál, és szinte mindent elmondott.

Az agykontroll meg megint egy más téma.

Hidd el, hogy nem csak olyan dolgok léteznek amiket látsz. Persze ne gondold túl, én egy bizonyos pontig elhiszem ezt a "varázslósdit". Tehát mondjuk az asztrológia (nem a Nők Lapja féle napi horoszkópra gondolok :D ), jóslás teljesen hihető számomra, mert mint mondtam, van konkrét élményem ezekkel.

2016. dec. 26. 17:38
 16/21 anonim ***** válasza:
Ha a te jövődre vagy kíváncsi, ne másoktól akard megtudni. Erre is van gyakorlat..
2016. dec. 26. 18:18
 17/21 anonim ***** válasza:

Nem értem.

Én sem hiszek semmiben sem. De tudni jobb.

Hh hogyan? Kérdezd meg tőle. Sok lehetőség van jósságon belül.

2016. dec. 26. 19:19
 18/21 anonim ***** válasza:
100%

Vannak látók. Vannak olyanok akiknek van tehetsége másokba belenézni.

Ez az ember feltáratlan mélységeinek egyik titka. Hallottad már a hétpecsétes titok kifejezést? Az emberre is igaz, mert hát mélységű a létezése. Ő tehetségénél fogva belelát egy-két mélységbe.

Teljesen fizikás, csak még nem fedeztük fel a fizikáját.

Mert akkor a hülyéző kórusnak bocsánatot kéne kérnie a lehülyézettektől. De mivel a hatalom gyarlóvá tesz ezért sose fogják megtenni. A tudomány kihalásos alapon fejlődik.

2016. dec. 26. 20:39
 19/21 anonim ***** válasza:
100%

A "jós" jó emberismerő.

A reakcióidat figyeli, te magad vezeted rá az igazságra.

Jövőre nézve pedig mond egy halom általános dolgot, és ami bejön(vagy belemagyarázod magadnak, hogy az volt), azt jól megjegyzed, és elmeséled mindenkinek, ami meg nem jött be azt jól elfelejted

2016. dec. 27. 00:23
 20/21 Karenjeans87 ***** válasza:
Kinyomozza előre a dolgokat, követ mindenhova,s úgy állítja be mintha mindent tudna:)Esetleg egy ismerős mindent elmond rólad, s jót röhögnek. Egy asszony volt ilyen Vanga vakon látta a jövőt de ő meghalt. Egyébként ki tudja lehet, hogy tényleg ilyeneket tud, de akkor biztos nem itt ülne, hanem hawai-on sütetné a hasát!:)
2016. dec. 28. 22:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!