Kezdőoldal » Ezotéria » Jóslás » Az ingaval valo jóslásban...

Az ingaval valo jóslásban valaki segítene nekem?

Figyelt kérdés

Most kezdtem el használni az ingát, de a válaszai eléggé össze visszák. Befolyásolni tudom h igen vagy nem legyen, így mikor milyen választ ad, és nem tudom mikor hihetek neki.

Esetleg tudna segíteni valaki, vagy jósolni nekem?

2016. nov. 24. 11:23
 1/6 anonim ***** válasza:
88%
Megtanultad az alapokat. A többi "jós" is ezt csinálja, és olyan választ ad amit hallani akarsz, majd leakasztja rólad a tízezreket.
2016. nov. 24. 12:13
 2/6 anonim ***** válasza:
38%

Mire jó a jóslás?

Esetleg arra, hogy megkötözzön a szabad lelki-mozgásban.

Teszem fel elmond valamit aminek túlon túl örülsz, mert egyezik szíved vágyával, és már nem is gondolsz másra, mint a beteljesedéssel. A figyelmed mindig arra irányul, és ez lekorlátozza azt ami lehetne, ha egyébkénnt mindig a jelenben tudnál lenni. Mert a jelen cselekedeteink határozzák meg többnyire a jövönket. (persze a kegyelem kiemelhet).

A jóslás helyett én inkább imádkozom, hogy adja meg amit kérek, de legyen meg az Isten akarata, és kérem az erőt annak elfogadására. Bármit is hozzon az élet. mert Ő tudja mi a jó nekem.

Egyébként nem veszélytelen a szellemvilággal kapcslatba kerülni, mert a felkészületlent érhetik meglepetések.

Mint ahogy kerüljük a Földi életünkben is a nem kivánatos személyeket, úgy a szellemvilággal való kapcslatot is tudni kellene kiszürni. De mivel a (szemmel) nem látható világgal szeretnénk kapcsolatba kerülni ezért veszélyes. Mert magunkra vonhatjuk a nem kivánatos erőket, az esetleg kapott információért cserébe.

Inkább vedd jelzésnek, hogy nem sikerült ingáznod, én annak vettem annak idején, mert velem is hasonló történt.

2016. nov. 24. 12:55
 3/6 anonim ***** válasza:

Inga nem jóslásra való.

Nem érdemes s sokszor nem szabad tudnod jövőd, így nem fognak vagy rosszul fognak válaszolni.

2016. nov. 24. 17:02
 4/6 anonim ***** válasza:
hagyd a pics.ba a saját energiáidat nem tudod úgy uralni hogy az inga önmagára maradjon akkor nem tudsz ingázni.
2016. nov. 24. 18:30
 5/6 anonim ***** válasza:

Aki ingával való jóslásban segít neked, az vagy tudatlanul csaló, vagy pedig akarattal!

Mivel az inga nem jóseszköz, jóslásra használni olyan, mint amikor dobot használs veréb fogásához.

2016. nov. 25. 13:51
 6/6 anonim válasza:
A helyesírasban kellene neked segíteni, nem a jóslásban.
2016. dec. 19. 10:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!