Kezdőoldal » Ezotéria » Jóslás » Székletből jóslás?

Székletből jóslás?

Figyelt kérdés

Döbbenten hallgattam barátnőmet hogy a faluban ahonnan való (Heves megye) a jósnő székletből is jósol mégpedig 6000 Ft-ért és a székletet a jósnő jelenlétében kell elvégezni, persze közben nem nézi csak utána. Hallottatok már ilyet vagy ez valami perverz nő aki beetette őket?

Én állitom hogy ilyen fajta jóslás nincs, nem normális. Őszerinte meg elismert technika és még én vagyok a hülye hogy nem hallottam róla.

#jóslás #széklet #székletből
2016. szept. 28. 00:14
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Ebből is látszik, hogy szar az egész jóslás.
2016. szept. 29. 14:06
 22/25 anonim ***** válasza:
itt még a szarhoz is hozzá tud mindenki szólni :D ezek az emberek :D
2016. szept. 29. 14:09
 23/25 anonim ***** válasza:

Húúú!Ez a baj, mikor valaki ilyen hülyeségekkel járatja le a témát.

Most megpróbálok nagyon objektív lenni:

A különböző segédeszközökkel való jóslásnak (a jóslásnak, nem a kuruzslásnak, mert olyan is van) az a logikája, hogy az ember a tudatalattijában hihetetlenül sok információhoz képes hozzáférni, ami normál esetben úgymond le van árnyékolva a folyton kritikus, "racionális" agyunk által, mert sok lenne az agynak mindent tudatosan dolgozni fel. Az ebbe való betekintésre való készséget nevezzük intuíciónak. Vannak, akik képesek ebbe a tengernyi adatba komplexebben betekinteni, és vannak, akik csak úgy képesek kikapcsolni ezt a "leárnyékolást", "zavarást" ha valamivel elviszik az elméjük figyelmét. Ilyenek a klasszikus üveggömbök, tál víz, gabona, ruha, stb. Kinek mi. Most ha nagyon jóhiszemű akarnék lenni, akkor azt mondanám, hogy itt is ilyesmiről van szó. Nem vagyok annyira jóhiszemű. Sok idióta kuruzsló lejáratja az egész témát... pedig tényleg léteznek olyan jósok, hogy az eszed megáll tőle (persze nagyon ritka). De jót röhögtem azért.

2016. okt. 4. 13:06
 24/25 homo ludensz ***** válasza:

Szerintem megkóstolja s ha keserű akkor epés tehát az azt szaró rosszindulatú megkeseredett ember.

A szájában forgatva sok markáns ízből megmondja hogy kinek merre hány méter. Savanyú,erős,édes ....sok féle szar sokféle ember.

2016. okt. 11. 10:47
 25/25 anonim ***** válasza:
Egy perverz, aki jósláson keresztül éli ki magát. Hát ilyet magamtól regénybe nem találnék ki. :D
2018. aug. 16. 12:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!