Kezdőoldal » Ezotéria » Jóslás » Jóslás ez tényleg igaz lenne?

Jóslás ez tényleg igaz lenne?

Figyelt kérdés
Ma hallottam ilyet, van egy jósnő aki jól tudott jósolni,de egyszer valakinek nem mondott igazat,nem tudom miért talán sajnálatból de passz,és képzeljétek másnap már nem tudott jósolni elvesztette a tudását,vagy az égiek vették el tőle..Igazlehet ez? nagyon durva ez azért.
2016. szept. 22. 18:46
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
54%
Nem. A jóslás csak tippelgetés, az égiek pedig nem nagyon tűnnek létezni.
2016. szept. 22. 18:52
 2/27 A kérdező kommentje:
Olyan válaszoljon aki ért hozzá.
2016. szept. 22. 19:07
 3/27 anonim ***** válasza:
73%
magyarul aki bólogat a hlyeségedre?
2016. szept. 22. 19:14
 4/27 anonim ***** válasza:

A jóslás az nagyon szerteágazó.

Az égieknek ehhez semmi közük. Lelki képesség és pont.

De jósolni nagyon körülményes, mivel a jövő képlékeny és folyamatosan változik, bár az igaz, vannak gócpontok melyeket lehet előre látni, de ez inkább privát és inkább kell megélni a pillanatokat, odafigyelni az eseményekre, mint lesni azt a bizonyos 1 pillanatot.

Előre elmondani a dolgokat, nem éppen jó vagy helyén való ha így vesszük, átélni kell! Csak így tanul az ember, csak így fejlődik hisz ezért van itt. :)

2016. szept. 22. 19:28
 5/27 A kérdező kommentje:
Én meg is azt mondom hogy az égiek vették el tőle,mert olyan nincs ha valaki tud valamit azt egyik napról a másikra elveszti, lehet a spiritualitás megszűnt nála és ezt csak az égiek tehetik meg.
2016. szept. 22. 19:49
 6/27 anonim ***** válasza:
Csak egy javaslat: ha leoltod azt, aki igazat ír, annak ne azt válaszold, hogy olyan írjon, aki ért hozzá. Vagy akkor ne azt kérdezd, hogy igaz lehet-e ez, hanem csak annyit kérdezz, hogy mi a véleményetek. És akkor mindenki elmondhatja a véleményed. Ha az igazságra vagy kíváncsi, az nem más, mint hogy jósolni lehet ugyan, de az tényleg nem más, mint ügyes tippelgetés, persze erős logikával fűszerezve. A - hogy mondjam finoman - kisebb tudású, így hiszékenyebb embereket remekül meg lehet vezetni vele. Tudom, mert én is csináltam. Szóval olyan nincs, hogy valaki jól hazudik, aztán egyszer csak elfelejt jól hazudni. De akkor maradjunk a szinteden. Égiek? Kikre gondolsz? És hogyan vették el? És mi van most ezzel a jósnővel? Őt kérdezted már? Ha csinálta és abbahagyta, az nagy eséllyel azért lehet, mert elkapta a NAV, vagy valami hasonló.
2016. szept. 22. 19:59
 7/27 anonim ***** válasza:
Az égiek elvehetik a jóslás képességét, különösen, ha valaki felhívja rá a figyelmüket, például egy ördögűző imával.
2016. szept. 22. 20:02
 8/27 anonim ***** válasza:
Szerintem ez attól függ, hogy hazugságot vagy igazságot jósolnak.
2016. szept. 22. 20:26
 9/27 A kérdező kommentje:
Hogy értem? Hogy az égi csatorna bezárult előtte mondjuk úgy én reikizek,az egiek adják az energiát a gyógyításhoz, de gondolom us gonosz dologra használnák az érjék elvennék a gyógyítás lehetőségét,ezért mondom attól a nőtöl is elvettek a joslás tudást.
2016. szept. 22. 20:40
 10/27 A kérdező kommentje:
Hogy értem? Hogy az égi csatorna bezárult előtte mondjuk úgy én reikizek,az egiek adják az energiát a gyógyításhoz, de gondolom ha gonosz dologra használnám az égiek elvennék a gyógyítás lehetőségét,ezért mondom attól a nőtöl is elvettek a joslás tudást.
2016. szept. 22. 20:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!