Kezdőoldal » Ezotéria » Jóslás » Jóslás ez tényleg igaz lenne?

Jóslás ez tényleg igaz lenne?

Figyelt kérdés
Ma hallottam ilyet, van egy jósnő aki jól tudott jósolni,de egyszer valakinek nem mondott igazat,nem tudom miért talán sajnálatból de passz,és képzeljétek másnap már nem tudott jósolni elvesztette a tudását,vagy az égiek vették el tőle..Igazlehet ez? nagyon durva ez azért.
2016. szept. 22. 18:46
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
Megkérdezhetem, hogy elmúltál-e 14 éves?
2016. szept. 22. 20:44
 12/27 A kérdező kommentje:
Boldog édesanya vagyok 38 éves.:)
2016. szept. 22. 21:36
 13/27 anonim ***** válasza:
Na ez az ijesztő. Hogy ennyi ésszel gyermeket nevelsz. Nem bántásból, komolyan gondolom.
2016. szept. 22. 21:40
 14/27 anonim ***** válasza:
Most hallottam, volt egy valaki valahol, ha az egiekre gyanakszol akkor a Bibliaban le van irva feketen feheren, hogy josokhoz ne forduljatok ... akkor az egiek miert segitenenek valakinek a joslasban ha megtiltotta ennek a jövőmondásnak a használatát ? Erdekes nem ? Vagy kit ertesz egiek alatt?
2016. szept. 22. 22:07
 15/27 anonim ***** válasza:
Na, a Biblia meg a vallások a másik hülyeség. Ugyanazok a tudatlanságból adódó régi hiedelmek, semmi különbség nincs. Persze nekem sincs jogom ítélkezni, de ez abszurdum. Egyszerűen nem tudok napirendre térni afelett, hogy valaki gyereket nevel, felelősséggel tartozik valakiért, valakiért, akit tanít és nevel, miközben ő maga olyan szellemi szinten van bizonyos tekintetben, mint egy 8-10 éves gyerek. És nem a kérdezőt akarom bántani, mert nagyon sok ilyen van. Csak ez hova vezet? Én emiatt aggódom csak, hogy ez hova vezet.
2016. szept. 22. 22:13
 16/27 A kérdező kommentje:
Nyugi teljesen rendben vannak a gyerekek és en is,csak érdekelt volna a kérdésre a válasz de mind egy itt úgy se kapom meg.
2016. szept. 23. 07:08
 17/27 anonim ***** válasza:
De felnőtt létedre komolyan elhiszed ezt? És ha nem kapsz értelmes választ, másokat nézel hülyének, gondolom. Ilyenkor annyira kíváncsi lennék, hogy egy általad hitelesnek tartott ember el tudná e magyarázni neked, hogy a jóslás nem égi adottság, hanem ügyesen megfogalmazott, logikusan felépített találgatások sora.
2016. szept. 23. 07:18
 18/27 homo ludensz ***** válasza:

Magam is a nejem is rekisek vagyunk és úgy van ahogy írod csak szerintem az univerzum energiáját használjuk az emberek javára(mi nem gyógyítunk az az orvos dolga).

A jóslás meg olyan képesség amit minden az iránt érdeklődő és jó beleérző képességekkel rendelkező személy kellő gyakorlattal elsajátíthat.

Leegyszerűsítve a következő kérdésekre kíváncsi a jósnőhöz forduló ember: pénz,egészség,szerelem.

2016. szept. 23. 09:00
 19/27 A kérdező kommentje:
Nem tudom de témát lezartam mindig mellé beszéltek,amúgy már tudom,az egiek vettek el tőle.
2016. szept. 23. 09:01
 20/27 anonim ***** válasza:
Így van, az "égiek" vették el. Ez a legegyszerűbb magyarázat, ebbe bele is lehet nyugodni.
2016. szept. 23. 09:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!