Jóslás ez tényleg igaz lenne?
Figyelt kérdés
Ma hallottam ilyet, van egy jósnő aki jól tudott jósolni,de egyszer valakinek nem mondott igazat,nem tudom miért talán sajnálatból de passz,és képzeljétek másnap már nem tudott jósolni elvesztette a tudását,vagy az égiek vették el tőle..Igazlehet ez? nagyon durva ez azért.2016. szept. 22. 18:46
21/27 anonim válasza:
kiváncsi vagyok kik azok az égiek ? hisz ha a Biblia hülyeség ahol emlitve vannak meg semmi nem létezik rajtunk kivül akkor mégis kik azok ? konkrétan és komolyan kiváncsi vagyok erre... Bibliai szereplőket nem éri meg bevonni hisz azok csak kitaláltak ugyh. kik azok az égiek ? senki semmibe nem hisz manapság meg a vallások ókoriak meg őskoriak akkor kik az égiek ?
22/27 A kérdező kommentje:
Ők az angyalok Isten Jézus Mária és minden szent ök az egiek, engem eltéríteni ettől nem lehet mert en hiszek bennük a bibliában is,mivel reiki gyógyító vagyok nehéz lenne engem eltéríteni.
2016. szept. 23. 16:44
23/27 anonim válasza:
Ismerek én is ilyen reiki gyógyítókat. Ha te is olyan vagy, mint ők, akkor most engedd meg, hogy csak hangosan nevessek egyet. Nem rajtad, hanem csak úgy. :)
24/27 A kérdező kommentje:
Gőzöm sincs mire gondolsz de már gyogyitottam meg rákos beteget,meddő nő teherbe esett stb szóval gunyolodj nyugodtan nem érdekel az en sikerem az enyém.
2016. szept. 23. 17:32
25/27 anonim válasza:
Gratulálok a rák és a meddőség gyógyításában elért eredményeidhez! Visszavonom a gúnyolódást, és minden elismerésem! Gondolom pénzt nem kérsz a munkásságodért, ez is szép dolog, mert egyébként milliárdos lehetnél ebből.
26/27 A kérdező kommentje:
Köszönöm pénzt nem kérek, de mindig lapok ajándékba valamit amit jo szívvel adnak.
2016. szept. 23. 20:52
27/27 anonim válasza:
A jóslás igaz, sőt jól jövedelmező megélhetési forrás.
A jóslat kitaláció, csalás.
Az égiek nem támogatják a csalókat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!