Kezdőoldal » Ezotéria » Jóslás » Székletből jóslás?

Székletből jóslás?

Figyelt kérdés

Döbbenten hallgattam barátnőmet hogy a faluban ahonnan való (Heves megye) a jósnő székletből is jósol mégpedig 6000 Ft-ért és a székletet a jósnő jelenlétében kell elvégezni, persze közben nem nézi csak utána. Hallottatok már ilyet vagy ez valami perverz nő aki beetette őket?

Én állitom hogy ilyen fajta jóslás nincs, nem normális. Őszerinte meg elismert technika és még én vagyok a hülye hogy nem hallottam róla.

#jóslás #széklet #székletből
2016. szept. 28. 00:14
1 2 3
 11/25 anonim válasza:
89%
Tényleg kár volt bezárni a Lipótot..
2016. szept. 28. 10:31
 12/25 anonim ***** válasza:
100%
Ez tényleg középkor! Beszrok ezen a hülyeségen!
2016. szept. 28. 11:06
 13/25 anonim ***** válasza:
Én simán megjósolom székletből, hogy tegnap káposztát ettél vagy vízililiomot :-)
2016. szept. 28. 11:35
 14/25 A kérdező kommentje:
Én se annyira hiszek a jóslásban dehát ez meg már mindennek a teteje. Oké a reakciókból egyértelmű, fétisiszta beteg asszony jó üzleti érzékkel jó beszélőkével, ennyi.
2016. szept. 28. 12:02
 15/25 anonim ***** válasza:
100%

pottyantósból megmondja az egész család jövőjét ? :D

Hogy működik ez : - Mari néni gyüjjön mán át 5 perc múlva nyomok egy akkorát, hogy úgy köllesz róla leszááni mint a férfi biciklirű ...

- Jóvan mingyá ottleszek de addig szelet se eressz mert elszáll az ihletem

- jouvan de siessen mán mert rajzó a végü

...

2016. szept. 28. 12:56
 16/25 anonim ***** válasza:
és utána mit csinál a szarral? kézzel összekapargatja?
2016. szept. 28. 13:29
 17/25 anonim ***** válasza:
Hát, a székletből is simán ki lehet nézni valami szart.
2016. szept. 28. 17:03
 18/25 anonim ***** válasza:
Valahogy mindig újítani kell hogy megtartsa a piaci pozícióit. Jövőre már lehet hogy köpetből is jósol.
2016. szept. 28. 18:33
 19/25 anonim ***** válasza:
simán megmondanám, hogy szar napod lesz és kész :D
2016. szept. 28. 18:40
 20/25 anonim ***** válasza:
Jósláshoz csak szemlevételezi, vagy egyéb módszerekkel is vizsgálja? Kérhetem, hogy nézze amikor kirakom? A találka előtt nagyobb mennyiségű hashajtót fogyasztani csalás? A vizsgálat után a megmaradt anyagot hazavihetem?
2016. szept. 28. 21:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!